Лопаты-отвалы
|
|
Firika | Дата: Субота, 12.12.2020, 14:26 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Кто знает, лопаты-отвалы где купить?
|
|
| |
19irinakozlova88 | Дата: Субота, 12.12.2020, 14:31 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| Вам для чего? Мы на мототрактор нашли, где есть ЛОПАТА ОТВАЛ ДЛЯ МОТОТРАКТОРА ФРОНТАЛЬНАЯ 150 СМ . Себе брали именно такую модель. Стала отлично, все четко, без доработок. Вот контакты магазина https://am.ua/lopata-otval-dlya-mototraktora-frontalnaya-157-sm/ . Там есть вся информация о контактах и о продукции.
|
|
| |
linajzberg | Дата: П`ятниця, 30.09.2022, 10:11 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Та вроде вариантов полно, вот только где лучше всего покупать именно сейчас и не знаю, нужно уточнять
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Неділя, 02.10.2022, 14:00 | Повідомлення # 4 |
Користувач
| Я думаю, что мне будет вот даже круто просто купить плужок ручной https://motoblok-kentavr.com.ua/product....kuchnik Сейчас это первоначальная задача вот именно его приобрести и пользоваться, ну а дальше будет понятно что и как выбирать и заказывать следующее для обработки огорода.
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Четвер, 20.07.2023, 09:24 | Повідомлення # 5 |
Користувач
| Де краще всього замовити святий грааль сільськогосподарського обладнання, культиватори для суцільного обробітку грунту? Чому, чорт побери, не можу знайти нічого більш-менш гідного на ринку?
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: Четвер, 20.07.2023, 10:07 | Повідомлення # 6 |
Користувач
| Радий допомогти тобі з вибором культиватора і відразу буду рекомендувати тобі ознайомитися з сайтом, де ти знайдеш широкий вибір всього, навіть є навісне обладнання культиватор суцільного обробітку . Цей сайт славиться своєю надійністю та якістю виробів. Вони пропонують моделі з різними числом символу знак в різними розмірами та конфігураціями, які враховують потреби кожного аграрія. Також, вони надають цілодобову підтримку та швидку доставку до будь-якого куточка України. Умови купівлі всі прописані на сайті. ну чи можна запитати в консультанта.
|
|
| |