Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи можете порадити, з яким графічним планшетом краще почати?
rchlenovДата: Понеділок, 31.07.2023, 15:24 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Можливо, хтось з вас має досвід роботи з графічними планшетами та створенням рисунків в електронному форматі? Я дуже цікавлюсь малюванням, і хотів би спробувати створювати свої роботи безпосередньо на комп'ютері. Чи можете порадити, з яким графічним планшетом краще почати, які програми використовувати та дати деякі корисні поради для початківця?

zheluddmitriyДата: Понеділок, 31.07.2023, 16:48 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Привіт! Якщо ви хочете створювати рисунки в електронному варіанті, рекомендую звернути увагу на Графічний планшет Huion https://www.moyo.ua/ua....50.html . Цей планшет відомий своєю якістю та доступною ціною, що робить його чудовим вибором для початківців. Він має велику активну робочу зону, яка дозволить вам зручно малювати, а також високу чутливість до натискання, що допоможе передавати деталі ваших рисунків з точністю. Для роботи з графічним планшетом рекомендую використовувати програми типу Adobe Photoshop або Corel Painter, які дозволяють створювати реалістичні та креативні рисунки.

igormysorskoiДата: Понеділок, 31.07.2023, 20:38 | Повідомлення # 3
Заглянувший
На жаль, я не маю досвіду роботи з графічними планшетами та створенням рисунків в електронному форматі, тому не можу надати конкретних порад. Проте, цікаво дізнатися про ваші досвіди та результати, якщо ви вирішите спробувати створювати малюнки на комп'ютері. Можливо, хтось із користувачів форуму поділиться своїм досвідом та зможе надати вам більше інформації щодо використання графічних планшетів та програм для малювання.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz