Ведення вагітності
|
|
violenashilkova | Дата: Четвер, 17.08.2023, 16:31 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я не так давно переїхала до Києва, вийшла заміж і зараз ми з чоловіком чекаємо на дитину. Перша вагітність у мене протікала дуже важко і мій первісток народився недоношеним. Не хотілося б, щоб і другий малюк пережив весь цей кошмар. Може хтось підкаже хорошу жіночу консультацію, щоб я на облік стала.
|
|
| |
lusalusiv | Дата: Четвер, 17.08.2023, 20:03 | Повідомлення # 2 |
Заглянувший
| Ну не знаю, у мене вся вагітність протікала під наглядом гінеколога в нашій поліклініці, до якої я прикріплена. Не було жодних проблем і народжувала сама. Може і ви просто підете у вашу поліклініку за місцем проживання.
|
|
| |
simaverona | Дата: Четвер, 17.08.2023, 20:15 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| А я спостерігалася у приватного гінеколога. Дорого, звісно, але все пройшло благополучно, без жодних проблем. А народжувала я вдома, під наглядом лікаря, акушерки чоловіка.
|
|
| |
fionafilono | Дата: Четвер, 17.08.2023, 20:22 | Повідомлення # 4 |
Заглянувший
| Ну не знаю, я особисто не прихильник пологів удома, та й поліклінікам за місцем проживання я не дуже то й довіряю. Коли завагітніла, то стала на облік ось у цю клініку https://irm.ua/uk/ Вели до самих пологів. Малюк народився міцним, пологи пройшли легко і без ускладнень. Там хороші фахівці, добрі та приємні люди. Зверніться, думаю, що шкодувати не будете.
|
|
| |