Ремонт
|
|
katerinaazhutur | Дата: Четвер, 25.05.2023, 15:12 | Повідомлення # 31 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Витяжку для кухні другий тиждень обираемо
|
|
| |
bytlak | Дата: Четвер, 25.05.2023, 15:22 | Повідомлення # 32 |
Спостерігач
| Знаю що спростити це питання вам зміг би інтернет магазин Розетка, у них досить багатий вибір витяжок для кухні у Вінниці https://bt.rozetka.com.ua/ua/extractor_fans/c80140/page=7/ Ми власне, щоб зекономити час та гроші все це у них і купували. На наступний день уже встановлювали витяжку на кухні.
Повідомлення відредагував bytlak - Четвер, 25.05.2023, 15:23 |
|
| |
nataschka | Дата: Понеділок, 25.09.2023, 10:17 | Повідомлення # 33 |
Спостерігач
| Минулого разу коли ми робили ремонт в квартирі в Києві то вирішили замінити старий ще за радянських часів постелений паркет ялинка на якесь новіша підлогове покриття і я навіть не знав що існує така Крута річ як Ceresit (Thomsit) DD, цементна тонкошарова наливна підлога яку Ми замовляли в магазині будівельних матеріалів вікібуд https://wikibud.com.ua/ua....msit-dd І дійсно це недорого і все дуже швидко робиться і висихає Саме те що нам було потрібно
|
|
| |
marlomarina294 | Дата: Четвер, 21.03.2024, 03:54 | Повідомлення # 34 |
Заглянувший
| Зважаючи на вражаючий досвід, я з радістю поділюся своїми враженнями про послуги компанії "VannaVanna" з реставрації ванн у Києві.
Під час моєї співпраці з цією компанією, я отримала високоякісну та професійну реставрацію моєї ванни. Завдяки їхньому досвіду та увазі до деталей, моя ванна тепер виглядає як нова - яскрава, чиста та знову приємна на дотик.
Крім того, персонал компанії проявив високу ефективність та ввічливість у всіх аспектах роботи. Вони були завжди готові відповісти на мої запитання та надати професійні поради.
Рекомендую "Ванна реставрация Киев" всім, хто шукає надійного партнера для реставрації ванни у Києві. Дякую їм за відмінну роботу та забезпечення якості на вищому рівні!
Повідомлення відредагував marlomarina294 - Четвер, 21.03.2024, 03:54 |
|
| |