Пошук смачного лікера
|
|
olesia | Дата: Четвер, 26.10.2023, 00:14 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я нещодавно пішла у відпустку, і хочу цю подію відзначити зі своїми подругами. Вирішила як напій купити лікер, але не знаю який вибрати. Порадьте смачний лікер, і онлайн магазин, в якому його можна купити.
|
|
| |
Karina | Дата: Четвер, 26.10.2023, 00:16 | Повідомлення # 2 |
Заглянувший
| Відразу скажу, в супермаркеті вибирати нема з чого, а ось в інтернеті можна знайти, та ще й не дуже дорого. Можу тобі порадити один магазин в інтернеті, де я особисто купувала на свята лікер та інші міцні напої, за хорошими цінами.
|
|
| |
olesia | Дата: Четвер, 26.10.2023, 00:17 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Ось тому я і хочу купувати в онлайн. Дуже цікаво, якому лікеру волієш ти? І буду дуже вдячна, якщо залишиш посилання на магазин, в якому його купуєш. Хочу ознайомитися з їх асортиментом та цінами.
|
|
| |
Karina | Дата: Четвер, 26.10.2023, 00:19 | Повідомлення # 4 |
Заглянувший
| Я люблю лікери із фруктовими смаками. Один з моїх улюблених є https://maudau.com.ua/categor....intreau лікер Cointreau 40% 1 л який я купую в інтернет-магазині Maudau. У цьому магазині дуже великий вибір лікерів, і навіть шампанське я купую в них. Це виходить набагато дешевше, та й як я впевнена.
Цей лікер поєднує в собі насолоду і гіркоту цитрусових, з терпким післясмаком. Пити можна в чистому вигляді або у складі коктейлю, підкреслює смак солодких пирогів, наприклад гарбузового або яблучного пирога. Зараз на нього діє немаленька знижка, тому встигни купити його вигідно.
|
|
| |
freep187 | Дата: Четвер, 26.10.2023, 05:45 | Повідомлення # 5 |
Спостерігач
| А мені Amarula до смаку припав, дуже легкий і ніжний)
|
|
| |