Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дизельний двигун
spicytakkoДата: Понеділок, 30.10.2023, 16:54 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Є проблеми з дизельним двигуном, всі вихідні з кумом перебирали його - нічого не можемо вирішити.
Потрібно знайти в Києві фахівців, що можуть зробити діагностику та ремонт дизельного двигуна. Хто може подсказати в столиці такий сервіс?

TeflonДата: Понеділок, 30.10.2023, 17:19 | Повідомлення # 2
Користувач
Ох, я теж на вихідних люблю перебрати своє авто. Жінка свариться, що я пропадаю в гаражі постійно. А в нас же своя компанія зібралася. До речі, можете підтягуватися - може чим допоможемо.

spicytakkoДата: Понеділок, 30.10.2023, 17:20 | Повідомлення # 3
Заглянувший
А де ви знаходитися? Може б це для мене було б корисним.
Хоча, звісно, краще до офіційних майстрів попасти, бо там треба буде спеціальне обладнання мати для діагностики та ремонту

samborschikДата: Понеділок, 30.10.2023, 17:23 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Привіт всім автомобілістам!
Хочу наступне вам порадити - в Києві багато є достойних сервісів по ремонту авто, але трбеа розуміти що у вас за марка машини, це для початку. Звісно добре було б зробити попередню діагностику, ось вам сайт https://dieselservice.kiev.ua/uk/services-prices/remont-dvigatelya де є все про ремонт двигунів, тут же знайдете контакти майстів, щоб з ними домовитись про співробітництво. Я самостійно теж не беруся ремонтувати своє авто, хоча дещо розуміюся на цьому.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz