Вибір літератури з бізнесу та інвестицій
|
|
bolshechem_zhizn | Дата: Вівторок, 19.12.2023, 21:50 | Повідомлення # 1 |
Активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт усім! Знаєте, мені трошки складно зорієнтуватися в сучасних книгах з бізнесу та інвестицій. Якщо хтось може порадити дійсно цікаві та корисні видання на цю тему, буду вдячний. Моє завдання розширити свої знання в цих сферах, але великий вибір книг робить вибір важким. Чекаю на ваші рекомендації!
|
|
| |
cocacola | Дата: Вівторок, 19.12.2023, 21:50 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| Привіт! З задоволенням поділюся своїм вибором. Останнім часом я користуюсь послугами магазину Файні Букс. Вони мають вражаючий вибір книг з різних галузей бізнесу та фінансів. Рекомендую звернутися туди для отримання якісних та актуальних матеріалів.
|
|
| |
biteh | Дата: Вівторок, 19.12.2023, 21:51 | Повідомлення # 3 |
Користувач
| Привіт, колега! До твого вибору можна також додати Paliturka. Там велика кількість видань відомих експертів з інвестицій та стратегій управління фінансами. Перевірено особистим досвідом, вони завжди у тренді.
|
|
| |
akhamsa | Дата: Вівторок, 19.12.2023, 21:51 | Повідомлення # 4 |
Почесний користувач
| Друзі, раджу вам розглянути вигідні пропозиції від книгарні Readeat, якщо ви зацікавлені у купівлі книг з бізнесу та саморозвитку https://readeat.com/catalog/biznes-ta-samorozvitok за посиланням. В асортименті ви знайдете широкий вибір видань, які допоможуть вам розвиватися як фахівцям та досягати нових висот у своєму житті. Вам запропонують не лише високоякісні книги від відомих авторів, але й конкурентоспроможні ціни. При замовленні в магазині ви маєте можливість скористатися різноманітними знижками та акціями. Також, асортимент постійно поповнюється новинками, щоб ви завжди могли бути в курсі останніх трендів у світі бізнесу та саморозвитку.
|
|
| |
shreder2745 | Дата: П`ятниця, 15.03.2024, 16:45 | Повідомлення # 5 |
Заглянувший
| Хочу порадити завітати на сторінки корисного фінансового порталу, завдяки якому я дізнався де краще зберігати криптовалюти. Холодні або апаратні гаманці – це фізичні носії інформації, що зовні нагадують флеш-картку і не потребують підключення до інтернету. Цей спосіб найкраще підходить для тривалого зберігання криптоактивів, дає змогу контролювати доступ до носія, тому ризик втрати віртуальної валюти. Рекомендую.
|
|
| |
Medved | Дата: Неділя, 24.03.2024, 14:58 | Повідомлення # 6 |
Заглянувший
| Було б класно, аби така література і її матеріали були ефективні на українському ринку.
|
|
| |
terentiev1987life | Дата: П`ятниця, 29.03.2024, 09:06 | Повідомлення # 7 |
 Почесний користувач
| Как постоянный клиент типографии в Одессе, я могу гордо сказать, что нашел лучшего партнера для печати книг. У них не только огромный опыт специалистов, но и возможность заказывать печать уже от одного экземпляра. Бесплатная доставка от десяти экземпляров и большой коллектив профессионалов делают работу с этой https://takibook.od.ua/ компанией еще более удобной и выгодной.
|
|
| |
mariasirtaki | Дата: Середа, 15.01.2025, 15:03 | Повідомлення # 8 |
 Заглянувший
| Привіт! Де можна знайти цікаві казки англійською мовою для дітей? Хочу, щоб вони були не лише розважальні, а й корисні для вивчення англійської. Підкажіть, будь ласка, де можна купити такі книги.
|
|
| |
lunamonq | Дата: Середа, 15.01.2025, 15:05 | Повідомлення # 9 |
 Спостерігач
| Я часто купую казки англійською для дітей https://www.britishbook.ua/catalog/skazki/yazyk-english/ тому раджу звернути увагу на книгарню British Book. У них є великий вибір казок для різних вікових груп. Вони мають адаптовані варіанти для початківців, що допоможуть і дітям, і дорослим покращити знання мови. Окрім того, можна знайти книжки з ілюстраціями, які зроблять читання ще більш цікавим. Точно знайдеш те, що потрібно!
|
|
| |