Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Бюро переводов в Киеве
Юлия0211Дата: Середа, 28.02.2024, 21:13 | Повідомлення # 1
Експерт
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я рекомендую это бюро переводов в Киеве http://buro-podol.com.ua/ В бюро переводов всегда можно обратиться с просьбой предоставления профессиональных переводчиков, которые, присутствуя на деловой встрече, осуществят синхронный перевод информации, устраняя, таким образом, возможный языковой барьер, который часто мешает деловым партнерам. Опыт работы и достаточный штат сотрудников позволяет браться этой компании за срочные переводы текстов разного объема.

rittiukiaДата: Понеділок, 26.08.2024, 16:51 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Підкажіть, де в Одесі можна замовити нотаріальний переклад?

makarickckckДата: Понеділок, 26.08.2024, 16:56 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Цитата rittiukia ()
Підкажіть, де в Одесі можна замовити нотаріальний переклад?

Мені спеціалісти з компанії Platinum робили нотаріальний переклад в Одесі https://platinum.od.ua/notary-services/ і я був дуже задоволений їхньою роботою. Вони не лише швидко та професійно переклали документи, але й організували нотаріальне засвідчення без зайвих клопотів з мого боку. Це дозволило мені заощадити час і уникнути додаткових турбот. Спеціалісти Platinum завжди враховують всі юридичні вимоги та забезпечують високу якість кожного перекладу. Якщо ви шукаєте надійного партнера для перекладу документів з нотаріальним засвідченням, звертайтеся до Platinum – їхній сервіс на найвищому рівні.

kd250266Дата: Субота, 02.11.2024, 03:31 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Потрібен був терміновий переклад для подачі документів за кордон. Звернулася в бюро перекладів Київ й залишилася дуже задоволена. Робота виконана швидко та якісно, без жодної помилки. Сподобалася привітність персоналу, який уважно поставився до деталей. Раджу це бюро для відповідальних завдань!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz