Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Цікаві новини про відомих людей
lunamonqДата: Вівторок, 14.05.2024, 18:51 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт!
Хто де читає новини?
Де можна почитати про відомих людей?
Порадьте цікаві публікації. Дякую.

borislevitskiy52Дата: Вівторок, 14.05.2024, 20:04 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Я вам так скажу, читати новини зараз в інтернеті - це цікава річ, всюди можна знайти різні цікаві статті, але краще довіряти тільки перевіреним порталам. я ось про Анатолія Шкрибляка читав недавно на glavcom.ua. Я цьому сайту довіряю, в них завжди публікують перевірену інформцію та дійсно актуальні новини на сторінках.

Повідомлення відредагував borislevitskiy52 - Вівторок, 14.05.2024, 20:05

anzelikafeseckoДата: Субота, 08.06.2024, 12:40 | Повідомлення # 3
Спостерігач
Благодійність - це не лише акт доброти, а й потужний катализатор позитивних змін у світі, який об'єднує серця і змінює життя до кращого https://mmr.ua/show....jskovih Стаття розповідає про використання справи для допомоги військовим на передовій, прославляючи історію Favbet Foundation під керівництвом Андрія Матюхи. Вона розкриває шлях фонду, який почав з реалізації дитячих мрій і перетворився на підтримку Збройних сил. Під час конфлікту фонд швидко переорієнтувався на допомогу постраждалим від війни, але залишився вірним своїй місії підтримки української молоді. Ініціативи фонду охоплюють різноманітні сфери, від освіти до гуманітарної допомоги, і відбиваються у відновленні мрій і надій на майбутнє країни.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz