Автоматизація ветклініки
|
|
kykanasliva | Дата: П`ятниця, 31.05.2024, 22:47 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вже давно шукаю ефективну програму для автоматизації роботи нашої ветклініки, зокрема для обліку ліків, пацієнтів та записів на прийом. Чи може хтось порекомендувати програму, що буде простою в використанні, але при цьому забезпечує можливості для зручного адміністрування даних? Звісно, важливо, щоб програма могла інтегруватися з нашими існуючими системами.
|
|
| |
valetka583 | Дата: Субота, 22.06.2024, 09:34 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| Я відповідаю за адміністративні справи у нашій ветеринарній клініці і зараз ми розглядаємо можливість автоматизації наших процесів. Нам потрібна система, яка б допомогла нам вести облік пацієнтів, зберігання медичних записів, облік запасів ліків, а також планування графіку лікарів. Я б хотіла знати, чи можете ви порекомендувати програму, яка була б зручна у використанні і могла б інтегруватися з нашими існуючими системами?
|
|
| |
fainaamba | Дата: Субота, 22.06.2024, 09:37 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| З урахуванням ваших потреб, я б рекомендував розглянути програму ENOTE https://enote.vet/ , яка спеціально розроблена для потреб ветеринарних клінік. ENOTE надає широкий спектр функціоналу, включаючи не лише ведення медичних записів та облік запасів, але й розклади працівників, автоматизацію повідомлень клієнтам про призначені візити та необхідність вакцинації. Система забезпечує високий рівень захисту даних завдяки шифруванню та багаторівневій системі доступу, що дозволить вашій клініці відповідати всім вимогам щодо конфіденційності. Ще однією перевагою є те, що ENOTE може інтегруватися з багатьма існуючими ІТ-системами, що робить процес переходу максимально гладким та зручним.
|
|
| |