Підбір персоналу
|
|
mukolachervinko1987 | Дата: Вівторок, 07.09.2021, 10:18 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| З недавнього часу мене поставили відповідальним за підбір персоналу, працюю у невеликій компанії, приблизно 20 людей. Якщо чесно, то з кадрами у мене проблема, чи я не правильно шукаю, чи не там, не знаю в чому проблема. Ніяк не можу знайти хороших працівників, хто б міг в цьому питанні мені допомогти?
|
|
| |
fial1771la | Дата: Четвер, 16.09.2021, 13:12 | Повідомлення # 2 |
Заглянувший
| Мені зрозуміла ваша проблема, сьогодні справді не протсо знайти відповідальних та кваліфікованих працівників. І часто на навчання та постіну зміну кадрів йде багато часу та коштів. Тому уміння швидко підібрати персонал для певної роботи повинні бути у керівника. Є спеціальна Агенція з підбору і розвитку персоналу https://www.staff.ua/uk , тут допоможуть підібрати кваліфікованих працівників у ваш офіс.
|
|
| |
sbryleva769 | Дата: Середа, 04.05.2022, 18:22 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Я тоже ищу агентство по подбору персонала, нужно найти бухгалтера, к кому мне обратиться?
|
|
| |
andreivanovi565 | Дата: Середа, 04.05.2022, 21:13 | Повідомлення # 4 |
Заглянувший
| Приветствую! Могу порекомендовать рекрутинговое агентство, где мне помогли нанять бухгалтера, вот abouthr Благодаря им, я нашел бухгалтера, который соответствовал всем требованиям. Благодарен профессионалам, которые помогают в соискании сотрудников.
|
|
| |
nocrynofry | Дата: Неділя, 27.08.2023, 10:43 | Повідомлення # 5 |
Заглянувший
| Завжди хотілося, щоб наші водії, домогосподарки та садівники були кваліфікованими і досвідченими. При переїзді ми вирішили набрати новий персонал. Добре, що нам порадили звернути увагу на сайт агентства домашнього персоналу "Аеліта" м. Київ https://a-elita.in.ua . Спеціалісти сервісу мають велику базу персоналу, який пройшов майстер-класи та навчання від найкращих тренерів. Агентство на ринку практично 15 років і заслужило довіру та гарні відгуки. Персонал був підібраний протягом кількох днів, і всі працівники успішно пройшли стажування.
|
|
| |