Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тёплые трусы
goodwinearthmakerДата: Понеділок, 04.10.2021, 04:54 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всем привет! Такой вот интимный вопрос - тёплые трусы существуют в природе? Просто похолодало как-то резко и я реально боюсь пипирку простудить, а то уже проходили такие неприятности...

dornf4244Дата: Вівторок, 05.10.2021, 03:05 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Хм... 
Короче, вот Вам ссылочка на Мир Колгот и Белья - https://mirkolgot.com.ua/kolgotki-chulki/ 
Женские - точно существуют. А вот в мужских уже копайтесь сами, какой там Вам утеплитель подойдёт :)))

misterbicipsДата: Середа, 27.10.2021, 09:39 | Повідомлення # 3
Почесний користувач
имплантации когд

lermontovlermikДата: Понеділок, 20.05.2024, 15:07 | Повідомлення # 4
Користувач
Я зараз перед вибором де замовити нові труси чоловічі. Зазвичай купую в магазині, але вирішив спробувати щось нове онлайн. Мені важлива якість та комфорт, адже проводжу багато часу за комп'ютером. Чи має хтось рекомендації, де можна замовити дійсно хороші труси? Цікавлюся не тільки ціною, а й тим, що б там було зручно та приємно до тіла, можливо, ще й еко-матеріали.

valetka583Дата: Понеділок, 20.05.2024, 15:09 | Повідомлення # 5
Користувач
Якщо тобі потрібні дійсно якісні та комфортні труси чоловічі , тоді без сумніву варто звернути увагу на сайт, де представлений широкий асортимент чоловічого нижнього білизни, який відповідає різним вимогам та стилям життя. Незалежно від того, чи ти проводиш багато часу за робочим столом чи активно займаєшся спортом, ти знайдеш тут продукцію, яка задовольнить твої потреби. На manset.com.ua можна вибрати моделі з натуральних матеріалів, таких як бавовна або бамбук, що особливо актуально для тих, хто цінує екологічність та комфорт. Також, вони пропонують різноманітність кольорів та фасонів – від класичних боксерів до більш модних і сміливих варіантів.

azhutur81Дата: Субота, 25.05.2024, 09:18 | Повідомлення # 6
Заглянувший
Кто в курсе где можно корсет купить и коррекционное белье?

buzhnoДата: Субота, 25.05.2024, 09:23 | Повідомлення # 7
Спостерігач
Ну, наскільки їх не шкідливо носити ви вже думайте самі, а от де придбати утягуючі корсети https://rozetka.com.ua/ua/corrective_underwear/c2336787/58782=korset/  це я вам можу порадити.
На  сайті інтернет магазину Розетка моя сестра купувала собі корекційну білизну після пологів, тож у них там точно є.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz