Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Создание логотипа
hofmanndastinДата: Понеділок, 24.01.2022, 23:10 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Здравствуйте, в скором времени планирую открыть свою кофейню, хочу сделать ей хорошую рекламу и оформить все в одном стиле, может кто-то из вас делал, куда вы обращались? Нашел где делают создание логотипа через сайт в gagarinstudio, более подробнее ознакомился со всей информацией. Заказал себе оформление логотипа, сделали все очень быстро, качественный материл и дизайн оформление мне безумно понравился.

kefalkaДата: Неділя, 27.03.2022, 17:19 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Так и сайт Вам не помешает сделать) Он может быть простеньким, но зато там должна быть форма доставки - это сейчас очень актуально в наше время. Кстати, сайт можно даже самостяотельно сделать, ответы экспертов https://www.otvetim.info/category/internet/cms/ про создание сайтов Вы можете на Отвечариуме найти.

shiferДата: Понеділок, 18.04.2022, 20:58 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Добренько

marlomarina294Дата: Четвер, 21.03.2024, 04:19 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Якщо ви шукаєте спосіб підвищити впізнаваність вашого бренду, то наклейки з вашим логотипом можуть бути чудовим варіантом. Вони не лише додають стилю вашому товару, але і створюють можливість для вашого бренду вибиватися серед конкуренції. Я б порадила звернутися до компанії, яка спеціалізується на виготовленні наклейок з логотипом на замовлення. Це забезпечить вам якість та індивідуальний підхід до вашого проекту. Дізнатися більше про ці послуги ви можете на їхньому веб-сайті - Наклейки з логотипом на замовлення. Успіхів у створенні вашого логотипу та бренду!

Ванна реставрация Киев

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz