Спорт
|
|
kravecaleksandr930 | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 11:45 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привет. Тренируюсь на турнике и ищу новый, качественный жилет с утяжелителями. Кто может подсказать лучшие места для покупки такого снаряжения?
|
|
| |
millermarkmillermark26 | Дата: Понеділок, 23.12.2024, 16:38 | Повідомлення # 2 |
Спостерігач
| Рекомендую звернути увагу на інтернет-магазин Stok.Top! Нещодавно я замовив жилет-обважнювач Kumm, і він повністю виправдав мої очікування. Обважнювачі тут представлені в різних варіантах, зокрема жилети на 10 і 20 кг. Вони зручні у використанні, забезпечують рівномірний розподіл ваги і чудово підходять для тренувань на турніку. Асортимент Stok.Top вражає якістю і доступними цінами!
|
|
| |
moternok | Дата: Четвер, 02.01.2025, 09:10 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Может вы в курсе где купить лямки для зала?
|
|
| |
fransbort | Дата: Четвер, 02.01.2025, 09:12 | Повідомлення # 4 |
Спостерігач
| Интернет магазин Розетка предлагает большое количество спортивных товаров, в том числе и лямки для зала https://rozetka.com.ua/lyamki-....ya-zala и сами гири и тренажеры. У них покупаю все чаще чем где-либо.
Повідомлення відредагував fransbort - Четвер, 02.01.2025, 09:12 |
|
| |
AlexMerx | Дата: Неділя, 13.04.2025, 08:28 | Повідомлення # 5 |
Заглянувший
| Якщо вас цікавлять новини спорту і не тільки, ви завжди можете зайти на портал https://domixa.com.ua/ і знайти масу статей на теми, що вас цікавлять. Domixa це справжня скарбниця, в якій постійно з'являються новий матеріал про світ техно, авто, краси та стилю, та багато іншого. Я щодня починаю з того, що заходжу на цей портал і читаю хоча б одну статтю з розділу Популярне. Це завжди піднімає мені настрій та дає їжу для розуму.
|
|
| |