tbes50203 | Дата: Субота, 08.02.2025, 14:49 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мене цікавить одне питання: чи дійсно Fizio є найкращою організацією для реабілітації після черепно-мозкової травми? Читав відгуки, де люди кажуть, що вона має великий досвід у такій сфері, але хочеться більше дізнатися від тих, хто вже проходив реабілітацію там. Як організація працює з такими травмами?
|
|
| |
thiefcrazy98 | Дата: Субота, 08.02.2025, 16:07 | Повідомлення # 2 |
Заглянувший
| Я пройшов реабілітацію в Fizio після важкої черепно-мозкової травми, і хочу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу сказати, що https://fizio.ua/reabilitacija-posle-cherepno-mozgovoj-travmy/ справді має комплексний підхід, який включає не тільки фізіотерапію, але й психологічну підтримку, що для мене було дуже важливо. Після травми важко не тільки відновлювати фізичні функції, а й психологічно повернутися до нормального життя. І це те, що мені дуже допомогло в Fizio. На першому етапі реабілітації вони створили для мене індивідуальну програму, яка поєднувала фізичні вправи, масажі, роботу з тренажерами, а також терапію, спрямовану на покращення загального стану. Що мене здивувало, так це те, що вони не лише працюють з тими, хто має фізичні проблеми, а й активно допомагають працювати з психологічними наслідками травм. Я б сказав, що навіть психотерапевтичні сесії мали величезне значення — вони допомагали прийняти нову реальність, навчитися жити з травмою і не втрачати мотивацію. У Fizio працюють висококваліфіковані фахівці, які кожному пацієнту розробляють індивідуальний план реабілітації, зважаючи на всі аспекти — і фізичні, і емоційні. Мені особисто допомогли відновити здатність концентруватися, покращити пам’ять, а також знизити рівень тривоги, яка була після травми. Для мене це стало дуже важливим, бо я почав відчувати, що знову можу контролювати своє життя.
|
|
| |
evanduke324 | Дата: Субота, 08.02.2025, 16:51 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Дякую за обговорення, цікаво почитати досвід людей, які пройшли реабілітацію. Я згоден з тим, що важливий не тільки фізичний аспект, а й психологічний. Багато людей, які переживають черепно-мозкові травми, часто залишаються наодинці зі своїми переживаннями і це може серйозно заважати їх відновленню.
|
|
| |