Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Твердий шампунь
borislevitskiy52Дата: Середа, 12.02.2025, 12:25 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу спробувати твердий шампунь. Може хтось рекомендувати якісний продукт без шкідливих компонентів?

lopirevairДата: Середа, 12.02.2025, 12:26 | Повідомлення # 2
Користувач
Рекомендую звернути увагу на бренд JONIA. Вони випускають натуральні тверді шампуні, які чудово підійдуть для різних типів волосся. В їх складі немає парабенів та сульфатів, а лише рослинні екстракти та олії, які дбайливо доглядають за волоссям. Це відмінний варіант для тих, хто шукає екологічну та безпечну косметику для волосся. У JONIA є кілька варіантів, зокрема для сухого та жирного волосся, і ви точно знайдете те, що підходить саме вам.

fial1771laДата: Четвер, 13.02.2025, 16:28 | Повідомлення # 3
Спостерігач
я просто обожнюю тверді шампуні

katrinivonovaДата: Четвер, 13.02.2025, 17:41 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Я завжди стверджую, що якісний догляд за волоссям – це основа його краси та сили. Саме тому я обираю лише перевірені бренди, а магазин https://hair.com.ua/maslo-dlya-volossya/  пропонує широкий асортимент продукції, який задовольнить будь-які потреби. Безкоштовна доставка від 2500 грн, доставка по Україні та світу та професійна консультація – все це робить покупки максимально вигідними і зручними. Рекомендую HAIR кожному, хто піклується про своє волосся.

igezoceloro48Дата: П`ятниця, 14.02.2025, 12:55 | Повідомлення # 5
Заглянувший
Я теж так думаю

novikovaanastasiya453Дата: Четвер, 01.05.2025, 10:36 | Повідомлення # 6
Заглянувший
​Якщо ви шукаєте твердий шампунь без шкідливих компонентів, зверніть увагу на українські бренди, які пропонують натуральні засоби з безпечним складом.

kameneva787Дата: Четвер, 01.05.2025, 19:04 | Повідомлення # 7
Спостерігач
​Якщо ви шукаєте якісний твердий шампунь без шкідливих компонентів, зверніть увагу на асортимент інтернет-магазину Raywell https://raywell.com.ua/ Вони пропонують натуральні засоби для догляду за волоссям без сульфатів, парабенів та силіконів. Продукція підходить для різних типів волосся, а доставка здійснюється по всій Україні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz