Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Первые блюда
natakagloДата: Четвер, 24.03.2022, 16:18 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Подскажите где можно заказать готовые первые блюда. Можно бы конечно самой приготовить, но сейчас из-за загруженности на работе нет такой возможности, муж к сожалению не умеет готовить.

katerinapetrikaДата: Четвер, 24.03.2022, 17:14 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Можно в гугле набрать, подтянется множество компаний, которые готовят еду с доставкой на дом. Можно конечно и пиццу заказать, тоже очень вкусно и сытно.

syhizkajaДата: Четвер, 24.03.2022, 17:46 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Наберите в гугле , очень много компаний готовят еду с доставкой на дом. В интернете можно набрать и посмотреть компании, где более менее  устраивают цены.

matveevalesinkaДата: Четвер, 24.03.2022, 19:19 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Очень вкусно готовят первые блюда в компании https://icefood.com.ua/ru/soups да и не только первые блюда. Я частенько у них заказываю полностью готовые обеды, все всегда свежее, потому что приготовленное по специальной технологии и при этом не теряются микроэлементы. Доставка по Киеву и области в короткие сроки.

linalineva7Дата: Середа, 30.08.2023, 12:52 | Повідомлення # 5
Користувач
Якщо Ви, так само як і я, час витрачаєте на приготування їжі, але хочете задовольнити свої кулінарні потреби, то питання про замовлення напівфабрикатів є надзвичайно важливим. Адже якісні та смачні напівфабрикати можуть зекономити мій час. Тому, де краще всього замовити напівфабрикати?

kykanaslivaДата: Середа, 30.08.2023, 12:57 | Повідомлення # 6
Користувач
Є один сайт, який мене радує своєю продукцією і можу сказати, що це абсолютно надійне місце для замовлення якісних харчових напівфабрикатів. Цей виробник напівфабрикатів гарантує використання тільки натуральних і якісних інгредієнтів, тому ваші страви будуть не тільки смачними, але і корисними. А ще мені подобаються в них ціни, самостійно готувати вийде точно дорожче, та і так смачно я не вмію однозначно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz