Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Стройматериалы
jestkovajДата: Неділя, 23.02.2025, 10:21 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ищу материал для кухонного фартука – хочется натуральный камень, но чтобы не пачкался и был долговечным. Кварцит подойдёт или лучше что-то другое?

fionadekkaДата: Неділя, 23.02.2025, 10:24 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Я выбирала между кварцитом и травертином. У меня фартук из кварцита, и он идеально подходит для кухни. Вообще не боится жира, легко отмывается, да и вид просто бомбический. А вот травертин для стен будет чуть проще по текстуре, но если хочется чего-то стильного и премиального, кварцит – лучший вариант. Я заказывала в материалы Топові https://topovi.com.ua/ru/stones/materials=travertin там большой выбор и качественная обработка.

annanasebanДата: Неділя, 11.05.2025, 17:14 | Повідомлення # 3
Користувач
Всем привет! Подскажите, где я могу купить хорошую грунтовку для ремонта стен?

anzelikafeseckoДата: Неділя, 11.05.2025, 18:37 | Повідомлення # 4
Користувач
Ділюсь враженням від покупки ґрунтовки для стін в інтернет-магазині https://www.ac-ac.com.ua/uk....ya-stin Вибрала даний ресурс через хороші відгуки і зрозумілий інтерфейс сайту. Приємно вразило, що до кожного товару є детальний опис і технічні характеристики. Оформлення замовлення швидке, менеджер одразу зв'язався, уточнив деталі й запропонував вигідну альтернативу, бо потрібного об’єму не було в наявності. Доставили все на третій день після оплати. Якість ґрунтовки дуже гарна — рівномірно наноситься, не тече, після висихання створює надійний бар’єр від вологи. Після ґрунтування стіни виглядають рівно, фарба тримається ідеально. Дуже задоволена сервісом і продуктом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz