Які зараз ціни на оренду авто у Львові?
|
|
cocacola | Дата: Субота, 22.03.2025, 22:00 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня! Планую найближчим часом поїхати до Львова і хочу орендувати автомобіль. Не можу визначитись, який тип авто обрати, чи краще взяти компактний міський автомобіль, чи вибрати більш комфортний варіант для подорожі по місту та околицях. Може хтось вже орендував автомобіль у Львові, підкажіть, як ви обирали і скільки це коштує?
|
|
| |
akhamsa | Дата: Субота, 22.03.2025, 22:00 | Повідомлення # 2 |
Почесний користувач
| Я орендував автомобіль в центрі Львова минулого місяця. Вибір був між кількома варіантами, і я зупинився на середньому класі автомобіля. Це був досить зручний і економний варіант, і хоча ціни можуть варіюватися в залежності від моделі та періоду, я заплатив за одну добу оренди близько 50-60 доларів.
|
|
| |
biteh | Дата: Субота, 22.03.2025, 22:01 | Повідомлення # 3 |
Користувач
| Я нещодавно також орендував авто у Львові. Загалом, не можу сказати, що дуже задоволений. Орендоване авто було не в найкращому стані, а ціна здається завищеною, порівняно з іншими пропозиціями. Якщо брати до уваги комфорт та зручність, то краще брати автомобіль вищого класу.
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Субота, 22.03.2025, 22:01 | Повідомлення # 4 |
Активіст
| Я брав на 5 днів в оренду автомобіль Audi A8 Quattro у Львові https://bls.ua/ua/orenda-avtomobiliv-u-lvovi у цієї компанії, то 1 доба коштувала 220 USD. Автомобіль був на високому рівні, дуже зручний і комфортний для тривалих поїздок. Мені сподобалось, що компанія забезпечила не лише сам автомобіль, а й усе необхідне для безпечної поїздки: навігатор, страхування та детальні інструкції. Це значно полегшило процес, бо не довелося переживати за дрібниці, під час його експлуатації.
|
|
| |