Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
iPad для навчання
alb94825Дата: П`ятниця, 04.04.2025, 12:00 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу взяти iPad для навчання та інтернету, але не можу визначитись з моделлю. Може, порадите, який краще брати — Air, Pro чи базовий? І ще: де зараз краще купувати, щоб був офіційний товар і нормальна гарантія?

henriksenm450Дата: Четвер, 10.04.2025, 21:27 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Якщо для навчання, то iPad Air — найоптимальніший: легкий, швидкий, підтримує Apple Pencil, але при цьому не такий дорогий, як Pro. Хоча, якщо плануєш ще й друкувати багато чи працювати з документами — я б радив навіть глянути на MacBook Air M4. Він тонкий, тримає батарею весь день, і дуже зручний для навчання. Подивись тут, я теж звідси замовляв — estore.ua, офіційна гарантія і швидка доставка.

vitiapalia2525Дата: П`ятниця, 11.04.2025, 18:01 | Повідомлення # 3
Почесний користувач
Якщо найважливішим фактором при виборі є портативність, то слід звернути увагу на iPad mini.

Alex25Дата: Субота, 19.04.2025, 18:10 | Повідомлення # 4
Користувач
Порадьте сервісний центр в Києві, в якому роблять якісно ремонт айпадів.

minenumberoneДата: Неділя, 20.04.2025, 09:04 | Повідомлення # 5
Заглянувший
Якщо основна мета — навчання, перегляд сайтів, робота з документами та відеозв'язок, то базової моделі iPad буде цілком достатньо. Він має хороший екран, підтримує Apple Pencil (1 покоління) і клавіатури, а також значно доступніший за ціною.iPad Air — це вже «середній клас»: легший, потужніший процесор, підтримка Apple Pencil 2 покоління та краща сумісність із новими програмами. Якщо бюджет дозволяє — чудовий варіант на майбутнє.iPad Pro — це вже для вимогливих користувачів: графіка, відеомонтаж, багатозадачність. Для навчання він, як правило, "з надлишком".Щодо покупки — краще звертатися до офіційних рітейлерів, таких як Comfy, Eldorado, Алло, Цитрус, або в авторизовані Apple-магазини. У них офіційна гарантія, підтримка та можливість повернення/обміну без зайвих питань.

vitiapalia2525Дата: Субота, Вчора, 10:39 | Повідомлення # 6
Почесний користувач
Alex25 пишет: Порадьте сервісний центр в Києві, в якому роблять якісно ремонт айпадів.

Для того что-бы сделать ремонт Айпад , обращалась в сервис Apple, который пользуется хорошей репутацией
Осталась очень довольна, поскольку мой айпад работает как новый после ремонта в этом сервисном центре https://applefix.ua/ru/service/fix-ru/remont-ipad-ru и по цене недорого.
Курьер забрал, а потом доставил мой айпад в оговоренное время... очень удобно.

Повідомлення відредагував vitiapalia2525 - Субота, 14.06.2025, 10:39

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz