Тротуарна плитка придбати
|
|
Levchenko | Дата: Середа, 30.04.2025, 18:58 | Повідомлення # 1 |
 Почесний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| В мене є велика ділянка біля будинку, яку хочеться облаштувати плиткою. Підкажіть, де можна замовити тротуарну плитку, щоб не тільки красиво виглядало, але й була досить міцною? Хочу, щоб плитка служила довго і витримувала наші зимові умови.
|
|
| |
la2217596 | Дата: Четвер, 01.05.2025, 15:39 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| Привіт усім, хто планує облаштувати територію біля будинку! Хочу поділитися своїм досвідом: рік тому ми вибрали плитку тротуарну https://planeta2000.com/uk/kupyty-trotuarnu-plytku/ замість звичного асфальту – і не пошкодували! По-перше, вона виглядає набагато естетичніше, особливо якщо підібрати відтінок під колір фасаду. По-друге, навіть після зими не з’являються тріщини, як на асфальті. Ми замовили матеріал у "Планета2000" – ціни від 300 грн/м² приємно здивували, а якість перевершила очікування. Ще один плюс – можливість локального ремонту: якщо одна плитка пошкодиться, її легко замінити. До того ж, у спекотну погоду вона не нагрівається так, як асфальт, тому ходити босоніж – одне задоволення. Раджу всім, хто вагається – сміливо беріть, і ваш дворик засяє новими фарбами!
|
|
| |
vi33341 | Дата: Четвер, 08.05.2025, 18:45 | Повідомлення # 3 |
Спостерігач
| Також необхідно замовити тротуарну плитку. В яких будівельних магазинах безкоштовна доставка???
|
|
| |