Спорт
|
|
oksana_pavlova | Дата: Вівторок, 09.08.2022, 11:34 | Повідомлення # 1 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| А ваши дети увлекаются спортом?
|
|
| |
alexpolovents | Дата: Вівторок, 09.08.2022, 13:28 | Повідомлення # 2 |
Спостерігач
| Привет, конечно да, у нас к примеру две девочки и просто без ума от танцев ( да и родителям просто классно смотреть на ихние выступления ), ну и вид конечно должен быть соответствующий. Так вот все необходимое всегда присматриваем в магазине танцевальной одежды «FD Company» https://fd-company.net/ru - просто очень выгодно и экономно.
|
|
| |
dron122016 | Дата: Вівторок, 09.08.2022, 17:06 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| Я також займаюсь спортом
|
|
| |
annanaseban | Дата: Четвер, 21.09.2023, 20:20 | Повідомлення # 4 |
Користувач
| Ця стаття якраз дає цінну інформацію для новачків у світі тайського боксу https://sparta.if.ua/shho-vz....kivczya Він пропонує короткий, але докладний посібник з необхідного спорядження та предметів, які слід брати з собою на тренування. Практичні поради та рекомендації, що містяться у статті, роблять її корисним ресурсом для тих, хто тільки починає займатися цим вибагливим видом спорту. Незалежно від того, чи ви є новачком або плануєте зайнятися тайським боксом, цю статтю необхідно прочитати, щоб переконатися, що ви добре підготовлені до тренувальної подорожі.
|
|
| |
adelgeiia | Дата: П`ятниця, 22.09.2023, 10:15 | Повідомлення # 5 |
Спостерігач
| Нужно купить качественные кроссовки супругу, где бы вы посоветовали взять.
|
|
| |
dopetra | Дата: П`ятниця, 22.09.2023, 10:20 | Повідомлення # 6 |
Спостерігач
| Знаю что недорогие мужские кроссовки asics купить https://rozetka.com.ua/mugskie-krossovki/c4634865/producer=asics/ и не только можно на сайте интернет магазина Розетка. Это отличный магазин в котором большой выбор разной, брендовой спортивной обуви и повседневной обуви, не столь важно, главное чтобы то что вы выберете вам подходило идеально. Для этого читайте отзывы, смотрите обзоры и прочее.
|
|
| |
kravecaleksandr930 | Дата: Вівторок, 28.05.2024, 15:27 | Повідомлення # 7 |
Заглянувший
| Здравствуйте! Ищу место, где можно приобрести хорошие грифы для гантелей и штанг. Важно, чтобы они были надежными и подходили для интенсивных тренировок. Если у кого-то есть опыт покупки таких грифов, поделитесь, пожалуйста, где вы их заказывали. Спасибо заранее за помощь и рекомендации!
|
|
| |
millermarkmillermark26 | Дата: Вівторок, 28.05.2024, 21:24 | Повідомлення # 8 |
Заглянувший
| Привіт! Я теж шукав надійні грифи для гантелей і штанг для інтенсивних тренувань. Грифи для гантелей і штанг я за підсумком знайшов і замовив на сайті stok.top. Там представлені найякісніші та найзручніші варіанти. Я вже купував там спортивне обладнання і залишився дуже задоволений. Рекомендую stok.top для вашої покупки грифів. Вони мають широкий вибір і швидку доставку. Раджу спортивні товари тільки у них.
|
|
| |