linajzberg | Дата: Вівторок, 15.07.2025, 10:31 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, де зараз найкраще замовляти кухонний стіл? Мені дуже важливо, щоб він був якісний, міцний, а ще стильний, щоб вписувався в інтер’єр нашої нової кухні. Чи є у вас перевірені магазини, де вже купували подібні меблі? Бажано з доставкою по Україні та щоб можна було обрати різні розміри чи матеріали, бо в нас специфічний простір і стандартний варіант, мабуть, не підійде.
|
|
| |
kilivivin | Дата: Вівторок, 15.07.2025, 10:33 | Повідомлення # 2 |
Спостерігач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Можу з впевненістю порекомендувати звернути увагу на “Аква Родос” – це відома українська компанія, яка вже давно займається продажем столів для кухні й не тільки. У них великий вибір кухонних столів на будь-який смак та бюджет: від класичних до сучасних дизайнерських рішень. Я сам нещодавно купував у них кухонний стіл https://aquarodos.ua/stoli/kuhonnie_stoli/ – дуже задоволений якістю матеріалів, усе зроблено акуратно й добротно, нічого не скрипить і не хитається навіть після кількох місяців активного використання. Ще мені сподобалось, що на сайті можна легко обрати розмір, колір, а також ознайомитись із детальними фото та описом.
Повідомлення відредагував kilivivin - Вівторок, 15.07.2025, 10:33 |
|
| |