Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чим годувати дитину на сніданок?
antp111Дата: Вівторок, 29.07.2025, 14:37 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мамусі, виручайте! Я вже не знаю, чим годувати дитину на сніданок. Пішов у перший клас, раніше їв усе підряд, а тепер — носом крутить, те не хочу, це набридло. Сирники не підходять, яйця — “фу”, бутерброди — “я не голодний”. Каші колись їв у садочку, а вдома не можу вмовити жодним чином. Я і з медом давала, і з фруктами, навіть спеціальні дитячі пробувала — не йдуть. Я реально вже розгублена, бо вранці часу обмаль, а дитина голодна в школу йде. Що ви даєте своїм малим? Може, є якісь перевірені фішки чи смачні варіанти швидкого сніданку?

Повідомлення відредагував antp111 - Вівторок, 29.07.2025, 14:41

HzBoyДата: Вівторок, 29.07.2025, 14:42 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Ой, дуже знайома ситуація! У мене донька торік точно так само чудила — зранку каприз, усе не те, нічого їсти не хоче. Ми з дружиною голову зламали, а потім якось натрапили на каші від Терра. Це реально виручалочка! Там різні смаки, солоденькі — з бананом, яблуком, навіть какао є. І головне — готуються за пару хвилин. Просто заливаєш гарячим молоком чи водою — і готово. Донька була в захваті, їсть з апетитом, ще й каже: “Це як десерт!”. Дуже зручно, коли немає часу щось готувати, а хочеться дати щось нормальне й поживне. Раджу глянути, може і вам зайде!

antp111Дата: Вівторок, 29.07.2025, 14:42 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Ой, дякую тобі! Я про такі каші навіть не чула. А вони точно не якісь штучні, з добавками? Бо я боюся давати магазинне, якщо там багато цукру чи всякої хімії. А ще скажи, будь ласка, твоя донька зранку сама хоче таку кашу? Бо мій навіть як бачив миску — одразу “ні”. Може, вигляд там привабливий? Бо я вже думаю, може в гарному посуді подавати чи ще якось прикрашати...

HzBoyДата: Вівторок, 29.07.2025, 14:47 | Повідомлення # 4
Заслужений активіст
Так, я теж спочатку переживав через склад, бо сам проти всякої хімії. Але в ранкових кашах для енергії все ок — склад натуральний, зернові пластівці, сушені фрукти, трохи цукру, але не більше, ніж у звичайному печиві. Без барвників і ароматизаторів, ми спеціально читали перед тим, як дати дитині. А вигляд — нормальний, не каша-маша, а така приємна текстура, пахне смачно, особливо з бананом чи яблуком. Ще ми додавали зверху трохи свіжих фруктів або ягід — виглядає яскраво, дитині цікаво. Був період, коли вона сама просила “ту смачну кашку”, і навіть казала подружці в школі, що це “їжа супергероїв”. Так що якщо твій малий полюбляє щось солоденьке й яскраве — може реально зайде. І зручно ж дуже — залив, перемішав, і вже можна їсти. Нам терра дуже полегшила життя в будні. Домашні рецепти каші, звісно, теж круто, але не завжди є час. А тут — швидко, смачно й без істерик.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz