Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи купував хтось Amaretto?
a_sovДата: П`ятниця, 15.08.2025, 10:41 | Повідомлення # 1
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи купував хтось Amaretto під час великих знижок або “чорної п’ятниці”? Чи справді можна взяти дешевше, не ризикуючи якістю, і як перевірити, що це не залежалий товар зі складу?

kirilzhilenko80Дата: П`ятниця, 15.08.2025, 10:42 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Я купував під час акції, але обов’язково дивлюся дату розливу. Одного разу бачив Amaretto, у якого залишалося два місяці до кінця терміну придатності — вирішив не брати, хоча ціна була дуже приваблива.

Повідомлення відредагував kirilzhilenko80 - П`ятниця, 15.08.2025, 10:43

HzBoyДата: П`ятниця, 15.08.2025, 10:43 | Повідомлення # 3
Заслужений активіст
Я брав по акції і не прогадав, але перед цим попросив фото партії та перевірив код виробника. Продавець навіть прислав відео з розпакування зі складу — тоді я був впевнений, що це не залежаний залишок.

menigorekДата: П`ятниця, 15.08.2025, 10:44 | Повідомлення # 4
Почесний користувач
Цитата HzBoy ()
Я брав по акції і не прогадав, але перед цим попросив фото партії та перевірив код виробника. Продавець навіть прислав відео з розпакування зі складу — тоді я був впевнений, що це не залежаний залишок.

Я не великий любитель онлайн-замовлень алкоголю, але після досвіду з Амаретто в Маудау https://maudau.com.ua/categor....areto-3 змінив думку. Замовив, оплатив карткою – все пройшло без затримок, сайт працює швидко, нічого не глючить.
Пляшка приїхала в оригінальній заводській упаковці, з акцизом і маркуванням, тож ніяких питань до якості не виникло. Приємно, що можна обрати різні об’єми пляшки, а не тільки стандартний літр. До речі, менеджер порадив ще кілька варіантів лікерів для коктейлів – і це була дійсно корисна порада. Тепер думаю, що наступного разу замовлю одразу кілька позицій.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz