Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити гідравлічні фільтри для спецтехніки?
antp111Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 21:21 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Потрібна порада тих, хто вже стикався з обслуговуванням спецтехніки. У нас на підприємстві настав час міняти гідравлічні фільтри, а оригінальні дуже дорогі, особливо якщо замовляти напряму від виробника. Чула, що є якісні аналоги, але не знаю, чи можна довіряти таким виробам і наскільки вони витривалі при реальному навантаженні. Може, хтось підкаже перевірений варіант, де брати фільтри, щоб і по ціні вигідніше, і за якістю не прогадати?

HzBoyДата: П`ятниця, 29.08.2025, 21:22 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
О, це знайома тема! Я теж довго мучився з тими оригінальними фільтрами, бо ціна там просто космос. А спецтехніка ж постійно працює, витрати шалені. Потім випадково дізнався, що є якісний аналог Італійського бренду Filtrec, який роблять спеціально до оригінальних фільтрів. За характеристиками він реально нічим не поступається, а по вартості виходить набагато доступніше. Ми вже ставили на гідравліку кілька разів – ніяких проблем не було.

antp111Дата: П`ятниця, 29.08.2025, 21:22 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Дякую за відповідь! Це звучить дуже переконливо, але мені цікаво, наскільки реально такі аналоги довговічні? Бо у нас техніка працює на об’єктах без перерви, і простій через заміну фільтра – це велика проблема. Можете сказати, чи використовували їх саме при великих навантаженнях і як вони себе показали у порівнянні з оригіналом?

HzBoyДата: П`ятниця, 29.08.2025, 21:28 | Повідомлення # 4
Заслужений активіст
Так, можу підтвердити з власного досвіду – ми вже кілька разів брали якісний аналог італійського бренду Filtrec до оригінальних фільтрів  https://ultrafilter.com.ua/catalog....y-filtr і залишилися задоволені. Вони зроблені спеціально під гідравлічні системи, повністю відповідають стандартам і за конструкцією нічим не відрізняються від оригіналу. Наприклад, фільтроелементи серії FS186B10T125 показали себе дуже добре – матеріал витримує серйозні навантаження, забезпечує відмінний рівень очищення масла і не забивається навіть при тривалій роботі техніки. Ми використовували їх на обладнанні, яке працює практично без відпочинку, і можу сказати, що ресурс абсолютно не поступається дорогим оригінальним фільтрам. А от економія виходить значна, особливо якщо мати в парку кілька машин. Тому якщо стоїть питання вибору, ці аналоги – це справді вигідний і перевірений варіант.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz