Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вакуумный насос
yliiss2095Дата: П`ятниця, 02.12.2022, 20:44 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
А кто-то покупал вакуумный насос напрямую через производителя? Поделитесь пожалуйста контактами

alexsenelnikovДата: Середа, 07.12.2022, 01:46 | Повідомлення # 2
Експерт
Вакуумные насосы часто используют на различных предприятие. Если у вас есть необходимость в закупке такого оборудования, то вам стоит просмотреть каталог https://sktg.com.ua/vakuumnyy-nasos-rutsa/ . Здесь сможете почитать информацию о вакуумных насосах, подобрать конкретные модели, а также договоритесь о покупке.

marinafilinaaДата: Понеділок, 07.08.2023, 11:56 | Повідомлення # 3
Спостерігач
Я можу вам порадити звернутись до магазину «Емерем Технік» , якщо вам ще потрібні вакуумні водокільцеві насоси . Там якраз є зараз в продажу такі товари та все необхідне для їх експлуатації . Магазин перевірений , багато років з ними співпрацюю, поки ніяких проблем ні при купівлі, ні при використанні товару не виникало. Можете спокійно до них звертатись.

violanecrДата: Субота, 16.03.2024, 13:14 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Мені треба замовити ручні насоси для підприємства. Що порадите?

spicytakkoДата: Субота, 16.03.2024, 13:17 | Повідомлення # 5
Заглянувший
Я завжди звертаюся до спеціалізованих постачальників обладнання для промисловості, наприклад, Дружківський Завод “ГидроПневмоАпарат”. Вони можуть запропонувати широкий вибір насосів різних типів без посередників, що відповідатимуть вашим потребам та коштиватимуть дешевше. На сайті
https://gpa.com.ua/nasosy-ruchnye-typa-npg-m1npg/ можете переглянути асортимент обладнання та знайти контакти для замовлення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz