|
Як працює програма лояльності в книгарні Readeat?
|
|
| cocacola | Дата: Четвер, 13.11.2025, 11:28 | Повідомлення # 1 |
|
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу зрозуміти, як працює програма лояльності в книгарні Readeat. Помітив, що при покупках щось накопичується, але не зовсім ясно, як це обчислюється і на що можна використати. Хтось вже користувався і може пояснити, чи є обмеження по товарах і чи можна одразу списувати бонуси при оплаті.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Четвер, 13.11.2025, 11:28 | Повідомлення # 2 |
|
Заслужений активіст
| Я користуюсь цією системою вже декілька місяців. Баланси нараховуються автоматично після кожної покупки. Потім їх можна застосувати як знижку на наступні замовлення. Обмежень по більшості товарів немає, але інколи акції або спеціальні видання не беруть участі.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Четвер, 13.11.2025, 11:28 | Повідомлення # 3 |
|
Активіст
| Раніше я плутався, бо думав, що бонуси нараховуються тільки після певної суми. Насправді все просто: кожна покупка додає певний відсоток у вигляді балів. Я завжди перевіряю, які саме товари включені, бо деякі новинки або обмежені серії можуть не брати участь.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четвер, 13.11.2025, 11:29 | Повідомлення # 4 |
|
Почесний користувач
| В програмі лояльності Readeat дуже зручно стежити за накопиченням балів. Кожне замовлення додає певну кількість, вони відразу відображаються в акаунті. Можна обмінювати їх на знижки або спеціальні пропозиції, тому планую покупки так, щоб використовувати бали максимально ефективно. Також є бонуси під час акцій, тоді бали накопичуються швидше. Найзручніше додавати товари в кошик і дивитися, скільки балів дадуть за кожну позицію, тоді легше вирішити, які книги замовити разом. Бали не пропадають одразу, але краще слідкувати за терміном дії. Особисто я завжди перевіряю баланс перед великим замовленням і комбіную покупки, щоб обміняти бали на знижку без зайвих втрат. Детально як працює програма лояльності https://readeat.com/programa-loyalnosti в книгарні Readeat можете дізнатись на сайті.
|
| |
|
|