| ivanrozhkov986 | Дата: Субота, 22.11.2025, 22:32 | Повідомлення # 1 |
|
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Останнім часом на форумі бачу багато тем про проблеми з нервовою системою, тому вирішив і сам поділитися досвідом, бо пройшов непростий шлях. Рік тому я зіткнувся з онімінням у ногах, поколюванням і слабкістю, які постійно прогресували. Спочатку думав, що просто перевтомився, але коли це почало заважати ходити, зрозумів, що треба звертатися до фахівців. Так я потрапив у клиника Континиум, де в Continuum мене уважно вислухали, провели діагностику й пояснили можливі варіанти відновлення. Лікар приділив мені багато часу, розповів про особливості мого стану та наголосив, що одним із найбільш дієвих методів є підхід, який використовується у лікуванні полінейропатії https://continuum.com.ua/poslugy/nejromiopatiya і допомагає відновити нервову провідність за рахунок ін’єкцій та комплексної терапії. Я погодився на запропонований план, бо відчув довіру до фахівця. Уже після кількох процедур зникло сильне поколювання, а ноги стали менш “ватними”. Клиника справила дуже гарне враження — професійність, сучасне обладнання та людське ставлення.
|
| |
|
|