Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як розрахувати свій термін вагітності
fionafilonoДата: Четвер, 08.12.2022, 10:00 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть хто знає як розрахувати свій термін вагітності і передбачувану дату пологів? Справа в тому, що тест на вагітність показав позитивний результат ще до початку місячних. Як в такому випадку робити розрахунок?

dianalapyxovaДата: Четвер, 08.12.2022, 10:04 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Ви коли станете на облік у лікаря гінеколога, то вам там зроблять всі розрахунки , поставлять термін вагітності і визначать дату пологів. Але знову ж таки, ви ж розумієте що точну дату пологів ніхто не скаже, а лише передбачувані дні коли можуть початися пологи

ufimovaaneckaДата: Четвер, 08.12.2022, 10:09 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Вам все прорахує лікар гінеколог, а потім ще на УЗД вам напишуть ембріональний термін вагітності і день пологів, зазвичай він на кілька днів або тижнів відрізняється від того що вираховує лікар. Але все одно це не має значення, адже дитина може з'явитися і на 37, 38 тижні і все одно буде вважатися доношеною. Якщо вам цікаво. то на сайті Нірр можна розрахувати з попомогою онлайн калькулятору https://www.hipp.ua/vagitnist/poradi/kalkuljator-dati-pologiv/

veramarininaaДата: Четвер, 08.12.2022, 10:15 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Я не морочилася теж цими датами, який термін лікар поставив на той день я і орієнтувалася. Мене більше турбувало мій стан здоров'я і як розвивається моя дитина в утробі

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz