Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто пробував крем CeraVe для сухої шкіри?
menigorekДата: Середа, 07.01.2026, 12:54 | Повідомлення # 1
Почесний користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Шукаю крем для обличчя, який зволожує шкіру без ефекту жирного блиску. У мене комбінована шкіра, і я хочу, щоб крем добре працював в зоні Т-зони, але не робив шкіру сухою на щоках. Також хочу, щоб крем був легким і швидко вбирається. Який з кремів підходить для такої шкіри і де можна замовити?

a_sovДата: Середа, 07.01.2026, 12:55 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Я б порекомендувала звернути увагу на легкі гелеві або рідкі креми, які не забивають пори. Якщо комбінована шкіра, то важливо, щоб крем був некомедогенним. Потрібно знайти такий крем, який дає зволоження без надлишку жиру, і швидко вбирається, не залишаючи блиску на обличчі. Але потрібно врахувати, що це буде залежати від конкретного бренду та типу крему.

HzBoyДата: Середа, 07.01.2026, 12:56 | Повідомлення # 3
Заслужений активіст
Вибір крему також залежить від того, які саме інгредієнти в ньому є. Я б порекомендувала шукати креми з гіалуроновою кислотою, яка чудово зволожує шкіру, не роблячи її жирною. Також добре звертати увагу на наявність антивікових компонентів, особливо якщо ти шукаєш крем для щоденного використання. Важливо перевіряти склад, щоб не було компонентів, які можуть подразнювати шкіру.

kirilzhilenko80Дата: Середа, 07.01.2026, 12:57 | Повідомлення # 4
Заслужений активіст
Цитата HzBoy ()
Вибір крему також залежить від того, які саме інгредієнти в ньому є. Я б порекомендувала шукати креми з гіалуроновою кислотою, яка чудово зволожує шкіру, не роблячи її жирною. Також добре звертати увагу на наявність антивікових компонентів, особливо якщо ти шукаєш крем для щоденного використання. Важливо перевіряти склад, щоб не було компонентів, які можуть подразнювати шкіру.

Щодо зволожуючого крему для комбінованої шкіри, я раджу спробувати креми CeraVe https://maudau.com.ua/categor....=cerave які я замовляла через маудау. Ці креми ідеально підходять для комбінованої шкіри, адже зволожують, не роблячи шкіру жирною в зоні Т. Я використовую крем CeraVe вже кілька місяців і можу сказати, що він не залишає жирного блиску, а зволоження відчувається протягом дня.
Плюс, вони дуже легкі, швидко вбираються і не закупорюють пори. Ще однією перевагою є те, що вони містять необхідні для шкіри ліпіди та кислоти, що підтримують водний баланс. Всі ці продукти можна знайти на їхньому сайті, де покупка завжди зручна, а доставка — швидка.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz