Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Догляд за волоссям
fial1771laДата: Понеділок, 02.02.2026, 22:24 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Який догляд за волоссям ви обираєте для чутливої шкіри голови, щоб уникнути подразнень, сухості або свербежу?

katrinivonovaДата: Неділя, 08.02.2026, 19:15 | Повідомлення # 2
Користувач
Окрім очищення, я завжди звертаю увагу на відновлення волосся. Саме тому регулярно замовляю кондиціонери для волосся https://raywell.com.ua/kondycionery-dlya-volossya . Вони роблять пасма м’якими, гладкими та значно полегшують розчісування. Після використання волосся виглядає більш доглянутим і менше пушиться, що для мене є великим плюсом.

anndem777Дата: Вівторок, 10.02.2026, 16:59 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Для чутливої шкіри голови догляд має бути максимально делікатним, щоб уникнути подразнень, сухості чи свербежу. Є кілька перевірених підходів, які допомагають зберегти комфорт:
  • Шампунь без агресивних компонентів. Краще обирати засоби без сульфатів, парабенів та сильних ароматизаторів. Вони менше сушать і не викликають подразнень.
  • Зволоження. Використовуйте кондиціонери або легкі бальзами з алое, пантенолом чи гліцерином — вони підтримують баланс вологи.
  • Температура води. Мити голову варто теплою, але не гарячою водою, щоб не пересушувати шкіру.
  • М’яке розчісування. Використовуйте гребінці з широкими зубцями або щітки з натуральною щетиною, щоб не травмувати шкіру.
  • Менше стайлінгу. Лаки, гелі й агресивні засоби можуть викликати подразнення, тому краще звести їх до мінімуму.
  • Регулярність. Важливо не пересушувати шкіру частим миттям, але й не допускати надмірного накопичення себуму. Оптимально — 2–3 рази на тиждень, залежно від типу волосся.

найкраще працює комбінація м’якого шампуню + легкий кондиціонер + періодичні маски з натуральними компонентами (наприклад, ромашка чи календула). Це допомагає зняти подразнення й підтримувати волосся здоровим і блискучим.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz