Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яка школа англійської у Львові реально дає результат?
iri431851Дата: Середа, 18.02.2026, 13:07 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день форумчанам! Мені 28, працюю в IT, англійська потрібна щодня. Рівень Intermediate, але говорити важко, слова вилітають з голови. Шукаю курси англійської мови у Львові з акцентом на speaking і listening. Хочу прогрес за 6-12 місяців. Читав про різні школи, але боюся знову витратити час і гроші даремно. Цікавить: чи є в когось реальний досвід швидкого підйому рівня? Чи варто брати інтенсив? Чи краще індивідуально? І головне – чи дають гарантію результату? Бо обіцянки всі дають, а на ділі… Розкажіть, де вчилися, скільки коштувало, чи задоволені.

vlad0211vДата: Середа, 18.02.2026, 14:13 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Зараз вчуся в AP Courses і можу сказати – результат є. Авторська методика Close to You активує різні види пам’яті через візуал і асоціації. Уроки цікаві, є 3D-моделі, інтерактивна платформа. Викладач під тебе підлаштовується. Головне – гарантія C1 за рік або безкоштовне продовження. Змішаний формат: група + індивідуально + практика. Плюс мотивація – подарунки, розіграші техніки. Школа – міжнародний екзаменаційний центр, платиновий партнер Cambridge, підготувала понад 500 людей до Language Cert. 9000+ студентів. Дуже раджу спробувати. Деталі тут: курси англійської мови у Львові
https://courses.ap.education/kursy-anhliyskoyi-u-lvovi/ . Пробне заняття безкоштовне, запишись і побачиш сам. У мене вже +2 рівні за пів року.

ryna021111Дата: Середа, 18.02.2026, 14:21 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Але все індивідуально – комусь підходить груповий формат, комусь тільки приватні уроки. Раджу почитати свіжі відгуки і відвідати пробні в кількох школах. Так надійніше.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz