Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи є знижки або гнучка оплата
makartaranovsДата: Середа, 25.02.2026, 13:11 | Повідомлення # 1
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Фінансово зараз непросто, але ситуація не терпить зволікання. Хтось знає, чи практикують гінекологічні клініки якісь гнучкі умови оплати? Чи варто взагалі про це питати?

kozeevkiril269Дата: Середа, 25.02.2026, 19:59 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Питання цілком реальне - деякі клініки справді йдуть назустріч, але це потрібно уточнювати особисто при записі, а не шукати на сайті. Ціни на усі методи переривання в різних клініках Києва різняться, і іноді варто просто зателефонувати в кілька місць і порівняти - різниця може бути суттєвою при однаковому рівні послуг. Але я б радила не економити на репутації заради кількох сотень гривень - це не той випадок, де варто шукати найдешевше. Порівняти методи і зрозуміти, що взагалі впливає на вартість, можна ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ перед тим як телефонувати - так простіше вести розмову з адміністратором. Я зверталася до Світлани - ціна була адекватною для рівня сервісу і кваліфікації лікарів, і все включено в суму без доплат. При записі можна відразу запитати про всі умови оплати - там відповідають чесно і без тиску. Не відкладай через фінансові питання, краще вирішити все своєчасно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz