Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хтось користувався трансфером Київ Кишинів!
kirilzhilenko80Дата: Субота, Вчора, 18:14 | Повідомлення # 1
Заслужений активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім. Хочу порадитися з тими, хто вже їздив маршрутом трансфер Київ Кишинів. Планую поїздку і зараз думаю, який варіант буде зручнішим. Раніше доводилось їхати автобусом, але чесно дорога тоді здалася дуже довгою і трохи виснажливою. Тому зараз розглядаю трансфер як альтернативу. Можливо, хтось із вас нещодавно їхав таким способом і може розповісти, як усе проходить: скільки часу приблизно займає дорога, чи є зупинки по шляху і як зараз відбувається перетин кордону? Буду вдячний, якщо поділитеся власним досвідом.

a_sovДата: Субота, Вчора, 18:15 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Я їздив цим маршрутом десь навесні. Якщо коротко поїздка пройшла спокійніше, ніж я очікував. Ми виїжджали з Києва вранці, дорога до кордону зайняла кілька годин. Потім був паспортний контроль, але чекати довелося не дуже довго. По дорозі кілька разів зупинялися перепочити. Загалом дорога вийшла досить комфортною, особливо якщо порівнювати з великим автобусом.

HzBoyДата: Субота, Вчора, 18:15 | Повідомлення # 3
Заслужений активіст
У мене був схожий досвід минулого року. Їхали невеликою компанією, тому атмосфера в дорозі була спокійна. Найбільше часу традиційно забирає саме кордон, але це вже залежить від завантаженості. В іншому дорога проходить нормально: можна трохи відпочити під час зупинок, розім’ятися. В цілому поїздка не здалася важкою.

menigorekДата: Субота, Вчора, 18:16 | Повідомлення # 4
Почесний користувач
Цитата HzBoy ()
У мене був схожий досвід минулого року. Їхали невеликою компанією, тому атмосфера в дорозі була спокійна. Найбільше часу традиційно забирає саме кордон, але це вже залежить від завантаженості. В іншому дорога проходить нормально: можна трохи відпочити під час зупинок, розім’ятися. В цілому поїздка не здалася важкою.

Підкажу зі свого досвіду, бо сам недавно шукав нормальний варіант як доїхати з Києва до Кишинева. Переглянув купу варіантів — автобуси, різні попутки, але по часу і комфорту нічого не підходило. У якійсь темі на форумі люди згадували ArtTaxi, що вони надають послуги Таксы Київ Кишинів https://arttaxi.com.ua/marshruty/kyyiv/kyyiv-kyshyniv/ і можуть подати машину в будь-яке місто. Спробував звернутися. Домовилися по телефону, одразу сказали вартість поїздки. У день виїзду автомобіль під’їхав прямо до дому, навіть трохи раніше.
Дорога пройшла нормально, водій їхав рівно і без поспіху, видно що має великий досвід. Машина акуратна, в салоні чисто. Особисто для мене це виявився набагато простіший варіант ніж громадський транспорт. Тому якщо комусь потрібен трансфер Київ Кишинів, можете придивитись до цієї компанії у мене залишилися хороші враження.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz