Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
СТО у Вінниці
isiv23789Дата: Субота, 14.03.2026, 20:42 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Планую пригнати авто з-за кордону, потрібно терміново знайти толкове СТО у Вінниці для повної перевірки ходової. Цікавить саме ретельна діагностика, а не просто "пошатати монтировкою". Підкажіть майстрів, які мають сучасне обладнання (можливо, люфт-детектор) і не приписують зайвих поломок. Буду вдячний за контакти перевірених сервісів, де реально знають свою справу. Який зараз цінник?

romasyniДата: Субота, 14.03.2026, 21:07 | Повідомлення # 2
Спостерігач
Слухай, якщо реально хочеш перевірити ходовку, а не просто "ломом потикати", то їдь на діагностикау ходової у Бош Сервіс. У них там нормальні стенди, де подивляться машину як треба. Я там свій паркетник перед продажем ганяв — знайшли навіть те, що інші не бачили. Майстри толкові, не намагаються впарити зайве. По цінах як усюди, зате спиш спокійно, бо знаєш, що виїдеш на справному авто. Раджу записатись заздалегідь.

lexzub2024Дата: Неділя, 15.03.2026, 19:13 | Повідомлення # 3
Спостерігач
А підкажіть. Працюю менеджером на сервісі та зараз шукаю нові майданчики для регулярних закупівель запчастин. Прямо зараз терміново потрібне колесо компресора турбіни для клієнтського авто. Хочу знайти сайт із гуртовими цінами, де актуальні залишки відображаються в реальному часі. Підкажете відповідального постачальника, який не підведе зі строками доставки?

bolistradanie18Дата: Неділя, 15.03.2026, 20:39 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Вітаю. Сам постійно ремонтую своє авто і добре розумію як важливо швидко знайти потрібну деталь без зайвих нервів. Раджу глянути на RC Turbo, там реально великий вибір під будь-яку марку і модель, є зручний пошук і всі характеристики детально описані. Колесо компресора турбіни нещодавно брав там, замовив 06L145702M, підійшло ідеально і без жодних затримок прийшло. Сподіваюся допоміг, успіхів з ремонтом і щоб більше не виникало таких клопотів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz