Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Косметика
anzelikafeseckoДата: Вівторок, 05.05.2026, 00:56 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я люблю тестувати нову косметику, і цього разу вирішила замовити засоби з вітаміном C в Aroma Buro aromaburo.ua/kosmetyka-z-vitaminom-c Взяла одразу кілька позицій — сироватку, крем і маску. Мене приємно здивувала якість: всі продукти мають гарний склад, легку текстуру і дійсно працюють. Найбільше сподобалась сироватка — вона швидко освіжає шкіру і надає їй здорового вигляду. Через декілька тижнів використання помітила, що пігментація стала менш помітною, а шкіра — більш сяючою. Також хочу відзначити зручний сайт і великий вибір продукції — можна знайти засоби на будь-який смак і бюджет. Доставка була оперативною, і весь процес покупки залишив тільки позитивні враження.

managerДата: Четвер, 14.05.2026, 05:53 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
На початку 2022 року ринок очищення розколовся навпіл. З одного боку залишилися піни, які всі знали. З іншого — з’явилися гідрофільні олії, які нікому не були потрібні, поки не стали потрібні всім. Сьогодні гідрофільні олії випереджають пінки на 28% за темпом продажів у категорії очищення. І причина не в маркетингу.Причина в SPF. Як тільки масова аудиторія почала щодня користуватися сонцезахисним кремом, екосистема очищення змінилася. SPF утримується на шкірі, мас-маркет пінки його не розчиняють повністю, і тоді гідрофільна олія стала очевидним рішенням. Це не тренд. Це логіка поведінки.Почитайте- https://ogogo.if.ua/krasyvo....doglyad

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz