|
Хто пробував самостійно змішувати аромки для вейпа?
|
|
| menigorek | Дата: Неділя, 10.05.2026, 10:24 | Повідомлення # 1 |
|
Почесний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Останнім часом все більше замислююсь над тим, щоб самостійно змішувати аромки для вейпа, але чим більше читаю, тим більше питаюся: чи це того варте? Може, простіше купити готову суміш? Може, хтось вже пробував робити все самостійно і може поділитися досвідом? Чи сильно відрізняється смак від тих, що продають?
|
| |
|
|
| a_sov | Дата: Неділя, 10.05.2026, 10:25 | Повідомлення # 2 |
|
Заслужений активіст
| Сам змішувати аромки це просто окремий рівень задоволення, коли з кожним разом виходить все краще! Потрібно лише правильно дотримуватись пропорцій, і не лінуватися тестувати. Я, наприклад, завжди додаю трохи більше бази, щоб не було занадто насичено. І ще один лайфхак: якщо хочете уникнути сильної хімії в аромках, шукайте натуральні компоненти. І не забувайте про в'язкість не всі ароматизатори підходять для кожного типу вейпа.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Неділя, 10.05.2026, 10:25 | Повідомлення # 3 |
 Заслужений активіст
| Тестував декілька разів, але не можу сказати, що дуже задоволений результатом. Чому? Тому що, на мій погляд, домашнє змішування не завжди дає той самий ефект, що й у професіоналів. Хоча якщо вірно підібрати пропорції, можна отримати непоганий результат. Важливо не перестаратися з ароматами, інакше це може перетворитися на кашу.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Неділя, 10.05.2026, 10:30 | Повідомлення # 4 |
|
Заслужений активіст
| Цитата HzBoy (  ) Тестував декілька разів, але не можу сказати, що дуже задоволений результатом. Чому? Тому що, на мій погляд, домашнє змішування не завжди дає той самий ефект, що й у професіоналів. Хоча якщо вірно підібрати пропорції, можна отримати непоганий результат. Важливо не перестаратися з ароматами, інакше це може перетворитися на кашу. Якщо хочеш серйозно зайнятись самостійним змішуванням аромок, потрібно багато пробувати і помилятися. Я в цій справі вже давно, і можу сказати одне важливо вибирати правильні компоненти, причому не всі аромки будуть сумісні між собою. Наприклад, я зазвичай комбіную фруктові аромати з ментоловими, щоб отримати свіжість, але не забуваю про баланс. Є хороші спеціалізовані магазини, наприклад, Vapetemptation, де можна купити високоякісні аромки для вейпа https://vapetemptation.com.ua/aromki-dla-veipa/ Вони мають великий асортимент і чітко вказують, що підходить для самостійного змішування. Я вже купував у них якість супер, а вибір просто величезний.
|
| |
|
|