Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Mostbet mənim iş masamdır
azarianalbertoДата: Понеділок, 10.08.2026, 16:57 | Повідомлення # 1
Почесний користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Heç vaxt unutmaram o günü. Dörd il əvvəl idi, işimi itirmişdim, əlində nə pul var nə də ümid. Dostum Tural dedi ki, gəl bir şansını sınasan, amma mən əvvəllər heç vaxt ciddi oynamamışdım. Sonra birdən beynimə bir fikir gəldi – bəs bu işi peşə kimi görməyə nə deyirsən? Axı hər şey riyaziyyatdır, statistika, ehtimal nəzəriyyəsi. Mən iqtisadçıyam, rəqəmlər mənim işimdir. Və elə həmin gün, smartfonumu götürüb yüklədim mostbet for mobile və başladım sistematik şəkildə öyrənməyə. Nə oyunlar var, hansı strategiyalar işləyir, hansı məntiqsiz şeylərdir. İlk həftə heç nə udmadım, əksinə, bir az itirdim. Amma mən təslim olan adam deyiləm, bilirdim ki, bu işdə emosiyalar ölümdür. Sakitlik, soyuq baş və dərin analiz – mənim üçün əsas alətlərdir.
İlk böyük uduşumu üçüncü ayda qazandım. 2 300 manat. O günə qədər ən böyük qazancım 50 manat idi, ona görə də bu məbləğ məni şoka saldı. Amma bilirdim ki, bu təsadüf deyil – mən hər gün 4-5 saat oyunları öyrənirdim, strategiyaları dəyişirdim, müxtəlif alqoritmləri sınaqdan keçirirdim. Və ən vacibi – nə vaxt dayanacağını bilirdim. Mən profesionaş kimi yanaşıram bu işə, buna görə də heç vaxt qumar oynadığımı hiss etmirəm. Bu, mənim işimdir, ofisim cibimdədir, kompüterim masamdır. Hər gün səhər saat 10-da “işə başlayıram” – yəni mostbet for mobile tətbiqini açıram və günün planını qururam. Hansı oyunlar bugün daha əlverişlidir, hansı slotlar daha çox ödəyir, bu məlumatları toplamaq mənim rutinimdir.
Bir müddət sonra mən təkcə şansın hesabına oynamadığımı anladım. Bu, bir sistemdir. Mən mesələn, qara-qırmızı oyununda mərcimi həmişə ikiqat artırıram, amma daha mürəkkəb bir yanaşma ilə – mən həm də oyun tarixçəsini analiz edirəm, hansı rəngin daha çox düşdüyünə baxıram, amma bunu heç vaxt fanatikliyə çatdırmıram. Riyazi gözlənti həmişə mənim tərəfimdədir, çünki mən kiçik mərclərlə başlayıb, uzun məsafəyə oynayıram. Mənim üçün əsas qayda – gündəlik limit. Mən heç vaxt gündəlik uduş və ya itki həddimi keçmirəm. Məsələn, əgər bu gün 100 manat uduş qazanmışamsa, dayanıram. Ertəsi gün yenidən başlayıram. Bu yanaşma məni uzun müddət qabaqcıl oyunçu saxlayır. Düzü, bir çox tanışlarım mənə gülürdü, deyirdilər ki, “sən dəli olmusan, qumarda sistem ola bilməz”. Amma keçən il onlardan biri, Rüfət, özü məndən öyrənmək istəyəndə başa düşdü ki, mən əslində düz yoldayam.
Mənim günlük qazancım orta hesabla 80-120 manat arasında dəyişir. Bəzən uğursuz günlər olur, onda mən sadəcə dayanıram və sabahı gözləyirəm. Bu, çox önəmlidir – itkiləri təqib etmək ən böyük səhvdir. Mən bunu dəfələrlə görmüşəm, insanlar uduzanda daha çox oynamağa başlayır, nəticədə hər şeyini itirirlər. Mən isə uduzanda öz-özümə deyirəm: “bugün belə gün idi, sabah başqa olacaq”. Və bu işləyir. Çünki mən uzunmüddətli perspektivə baxıram. Bu ay mən 30 gündə 22 gün udmuşam, 8 gün itirmişəm. Sonda mən hələ də qazancda oluram. Mənə tez-tez sual verirlər – ən çox hansı oyunu oynayırsan? Cavab verirəm: “mostbet for mobile tətbiqində ən çox rulet və blackjack oynayıram, çünki orada hesablama imkanı daha böyükdür”. Slotlar isə mənim üçün çox təsadüfidir, orada sistem qurmaq çətindir. Amma bəzən, ara-sıra, bir iki slot da sıraya qoyuram, amma bu, əyləncə üçün deyil, sadəcə statistikanı genişləndirmək üçün.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026
Конструктор сайтів - uCoz