Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
заробіток на криптовалютах
xuanmitchellДата: Неділя, 04.06.2023, 21:52 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Чи можливо зараз заробити на криптовалюті? Можливо хтось може порадити куди краще звернутись

jioptretДата: Понеділок, 05.06.2023, 09:01 | Повідомлення # 2
Заглянувший
жаль, что все молчат(

nickocox77Дата: Середа, 07.06.2023, 21:38 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Доброго вечора, я рекомендую почитати про заробіток на криптовалютах https://ugmcrypto.com/ua на цьому сайті. Там Ви зможете знайти всю необхідну інформацію та навіть більше

rick_ortizДата: Четвер, 15.06.2023, 11:28 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Доброго дня. Я вважаю, що завжди можна на всьому заробити. Головне знати як це зробити і мати достатньо знань. Звісно, з криптою зараз непросто, бо дуже багато людей цим цікавляться і намагаються займатись. Я поки що вивчаю інфу про крипту а саме розбираюсь з тим які є найкращі p2p криптобіржі щоб торгувати криптою без посередників і не втрачати на комісіях

vi3665804Дата: Субота, 30.09.2023, 19:54 | Повідомлення # 5
Користувач
Хочу посоветовать Вам один надежный обменник криптовалют AnyExchange.best https://anyexchange.best/obmennik-kriptovalyut-v-dubai-oae/ , которым я неоднократно пользовалась для вывода денег с расчетного счета через биткойн. Совершить оплату можно различными способами: с помощью банковских карт или платежных систем.

patgogolevaДата: Вівторок, 06.02.2024, 13:12 | Повідомлення # 6
Заглянувший
А як обміняти криптовалюту на звичайні гроші?

TeflonДата: Вівторок, 06.02.2024, 13:23 | Повідомлення # 7
Активіст
Хочу вам порадити для обміну кріпти сервіс Обміфай, ось гляньте на нього детальніше за посиланням 
https://obmify.com/usdt-trc20-to-usd-cash Багато варіантів для обміну, вивести можна на будь-яку українську картку, крім того, все робиться швидко, чітко, без затримок. Це дійсно чудовий спобів для вас вивсте свої гроші безпечно, до того ж, це наш, український ресурс. Тут точно можна не переживать за це.

AlexMerxДата: Середа, 26.02.2025, 08:35 | Повідомлення # 8
Заглянувший
Мене ще давно цікавило питання, як закон регулює роботу криптовалюту. І ось тут https://vsviti.com.ua/news/155111 я нарешті знайшов актуальну точну і стислу інформацію з усіма відповідями. На прикладі країн Північної та Південної Америки, а також Європи та Азії видно, як змінюється та адаптується до нових реалій нормативно-правова сфера. А також, яких правил потрібно дотримуватися, щоб працювати з криптовалютою без обмежень.

melnikdina19Дата: Вівторок, 01.04.2025, 07:29 | Повідомлення # 9
Заглянувший
Спочатку може бути не просто зрозуміти, що таке криптовалюта і як нею користуватися. Але якщо ви зайдете сюди https://www.057.ua/news....ovuetsa і прочитаєте статтю про криптовалюту, то ви зможете швидше вникнути у суть процесів, що відбуваються у світі криптовалюти. У ній зрозуміло і нехитро даються відповіді на питання, що таке криптовалюта, навіщо вона потрібна, які бувають види та інше. Мені вона дуже допомогла як вступний курс і відштовхнувшись від цього матеріалу я зміг рухатися далі у вивченні всіх нюансів.

Lerok123Дата: Вівторок, 01.04.2025, 22:52 | Повідомлення # 10
Заглянувший
амвас.

kravecaleksandr930Дата: Четвер, 29.05.2025, 22:52 | Повідомлення # 11
Користувач
Как можно найти надежный источник с точными курсами криптовалют в реальном времени и подробными графиками, которые позволяют не просто видеть цену, а понимать баланс спроса и предложения, объемы сделок и дельту, чтобы принимать более обоснованные решения при торговле?

millermarkmillermark26Дата: Четвер, 29.05.2025, 23:00 | Повідомлення # 12
Спостерігач
Честно говоря, я тоже долго искал такой сервис, и вот что скажу: платформа resonance.vision отлично помогает разобраться в рынке. Особенно впечатляют курсы криптовалют в реальном времени графики которых есть у них на сайте, ведь они показывают не просто цену, а подробный кластерный график с информацией о суммарном объеме сделок, дельте и количестве сделок. Это реально помогает увидеть, где спрос превышает предложение, а где наоборот. Сам график разделен на кластеры с цветовой маркировкой, где можно быстро понять, кто доминирует — покупатели или продавцы. Еще есть удобные шкалы, как линейная и логарифмическая, которые помогают лучше оценить изменения цены. Для меня это стало незаменимым инструментом при торговле, ведь теперь я знаю, где входить в позицию, а где лучше выйти. Советую попробовать и вам, к тому же есть бесплатный тестовый период.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz