Телевізор 43 дюйма!
|
|
kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 10.08.2023, 20:50 | Повідомлення # 1 |
Почесний користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Добрий вечір всім, може хтось мені допомогти вибрати нормальний сайт де можна купити хорошу побутову техніку, потрібен телевізор на 43 дюйма, яку фірму краще вибрати, що потрібно щоб у ньому було?
|
|
| |
a_sov | Дата: Четвер, 10.08.2023, 20:51 | Повідомлення # 2 |
Заслужений активіст
| Пiдтримка HDR - це функцiя, яка дозволяє телевiзору показувати бiльше вiдтiнкiв кольору i контрасту, що робить зображення бiльш насиченим i реалiстичним. Для 40-дюймових телевiзорiв варто шукати моделi, якi пiдтримують HDR10 або Dolby Vision.
|
|
| |
HzBoy | Дата: Четвер, 10.08.2023, 20:52 | Повідомлення # 3 |
 Почесний користувач
| Так згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще.
|
|
| |
menigorek | Дата: Четвер, 10.08.2023, 20:58 | Повідомлення # 4 |
Активіст
| Цитата HzBoy (  ) Так згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще. Для 43-дюймових телевізорів кут огляду повинен бути не менше 160 градусів. Кількість і тип роз'ємів - це параметри, які визначають, до чого можна підключити телевізор: приставки, комп'ютери, флешки, аудіосистеми і т.д. Для 43-дюймових телевізорів слід мати принаймні два роз'єми HDMI, один роз'єм USB і один роз'єм аудіовиходу. В магазині Алло найкращий вибір різних моделей https://allo.ua/ua/televizory/diagonal_jekrana-43/ думаю ви точно зможете зробити хороший вибір, і знайти ту модель, яка вам сподобається.
|
|
| |
annanaseban | Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 01:20 | Повідомлення # 5 |
Користувач
| Цитата HzBoy (  ) ак згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще. Нажаль ми купували телевізор без цієї функції Смарт ТВ. Тепер про це жалкуємо.
|
|
| |
anzelikafesecko | Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 03:22 | Повідомлення # 6 |
Користувач
| Я просто у захваті від свого нового гаджета, який замовив у www.leobox.ua Давно мріяв про якісну смарт-приставку, яка зробить мій старий телевізор сучасним, і нарешті знайшов ідеальний варіант. Оформлення замовлення зайняло лише кілька хвилин, а вже через пару днів я насолоджувався переглядом фільмів у високій якості. Менеджери привітні, все пояснюють зрозуміло, а доставка – блискавична! Приставка працює чудово, інтерфейс швидкий, підтримує всі потрібні додатки. Якщо ви ще сумніваєтесь – сміливо замовляйте в LeoBox, не пошкодуєте!
|
|
| |