Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Телевізор 43 дюйма!
kirilzhilenko80Дата: Четвер, 10.08.2023, 20:50 | Повідомлення # 1
Почесний користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий вечір всім, може хтось мені допомогти вибрати нормальний сайт де можна купити хорошу побутову техніку, потрібен телевізор на 43 дюйма, яку фірму краще вибрати, що потрібно щоб у ньому було?

a_sovДата: Четвер, 10.08.2023, 20:51 | Повідомлення # 2
Заслужений активіст
Пiдтримка HDR - це функцiя, яка дозволяє телевiзору показувати бiльше вiдтiнкiв кольору i контрасту, що робить зображення бiльш насиченим i реалiстичним. Для 40-дюймових телевiзорiв варто шукати моделi, якi пiдтримують HDR10 або Dolby Vision.

HzBoyДата: Четвер, 10.08.2023, 20:52 | Повідомлення # 3
Почесний користувач
Так згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще.

menigorekДата: Четвер, 10.08.2023, 20:58 | Повідомлення # 4
Активіст
Цитата HzBoy ()
Так згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще.
Для 43-дюймових телевізорів кут огляду повинен бути не менше 160 градусів. Кількість і тип роз'ємів - це параметри, які визначають, до чого можна підключити телевізор: приставки, комп'ютери, флешки, аудіосистеми і т.д. Для 43-дюймових телевізорів слід мати принаймні два роз'єми HDMI, один роз'єм USB і один роз'єм аудіовиходу. В магазині Алло найкращий вибір різних моделей https://allo.ua/ua/televizory/diagonal_jekrana-43/ думаю ви точно зможете зробити хороший вибір, і знайти ту модель, яка вам сподобається. 

annanasebanДата: П`ятниця, 07.02.2025, 01:20 | Повідомлення # 5
Користувач
Цитата HzBoy ()
ак згоден, платформа Smart TV - це операцiйна система, яка дозволяє телевiзору пiдключатися до iнтернету i користуватися рiзними онлайн-сервiсами, такими як YouTube, Netflix, Amazon Prime Video i т.д. Найпопулярнiшими платформами Smart TV є Android TV, webOS, Tizen i Roku TV. Кут огляду - це кут, під яким можна дивитися на екран телевізора без втрати якості зображення. Чим більший кут огляду, тим краще.
Нажаль ми купували телевізор без цієї функції Смарт ТВ. Тепер про це жалкуємо.

anzelikafeseckoДата: П`ятниця, 07.02.2025, 03:22 | Повідомлення # 6
Користувач
Я просто у захваті від свого нового гаджета, який замовив у www.leobox.ua Давно мріяв про якісну смарт-приставку, яка зробить мій старий телевізор сучасним, і нарешті знайшов ідеальний варіант. Оформлення замовлення зайняло лише кілька хвилин, а вже через пару днів я насолоджувався переглядом фільмів у високій якості. Менеджери привітні, все пояснюють зрозуміло, а доставка – блискавична! Приставка працює чудово, інтерфейс швидкий, підтримує всі потрібні додатки. Якщо ви ще сумніваєтесь – сміливо замовляйте в LeoBox, не пошкодуєте!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz