Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Корм для животных
recingxДата: Неділя, 03.09.2023, 08:19 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Где посоветуете посмотреть качественный корм для животных?

axonsleiksДата: Неділя, 03.09.2023, 16:28 | Повідомлення # 2
Заглянувший
PRO PLAN® https://www.purina.ua/dog....-salmon Сухой полнорационный корм для взрослых собак средних пород с чувствительной кожей. С лососем. Рационы обладают рядом свойств, таких как высокая усвояемость и высокое поглощение питательных веществ, чтобы поддержать естественную защиту вашего любимца и его долгосрочное здоровье. Высококачественные курица, ягненок, лосось, индейка и говяжьи субпродукты являются ингредиентами №1.

recingxДата: Понеділок, 04.09.2023, 08:15 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Отлично, надо будет посмотреть советы.

pyatakoffДата: Середа, 06.09.2023, 12:00 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Мы покупаем корм Brit и Naturprotection в простых зоомагазинах.

la2217596Дата: Вівторок, 24.10.2023, 20:55 | Повідомлення # 5
Користувач
Всем привет! Недавно столкнулся с проблемой выбора корма для своей новой собачки. Как оказалось, не все корма, что сверкают на полках магазинов, действительно хороши для здоровья животного. После изучения разных отзывов и рекомендаций решил попробовать заказать корм для собаки https://mops.ua/dlya-sobak/goduvannya/ в интернет-магазине Mops. И что я могу сказать? Это было верное решение! Корм пришел быстро, моя собака в восторге, а я спокоен за ее здоровье. Рекомендую всем владельцам собак!

freep187Дата: Четвер, 26.10.2023, 05:53 | Повідомлення # 6
Спостерігач
Я беру Йозеру в Zooleader, очень хороший магазин с доставкой

KristinДата: Неділя, 31.12.2023, 09:41 | Повідомлення # 7
Активіст
Давно купую корм для собак Hills на сайті 101dalmatin.ua та дуже задоволена своїм вибором https://101dalmatin.ua/tovary-dlya-sobak/korm-dlya-sobak/hills/ Моєму пухнастому другові це дуже подобається, і я вже бачу позитивні зміни в його шерсті та рівні енергії. Процес замовлення на 101dalmatin.ua пройшов гладко, доставка швидка. Упаковка була міцною, тому їжа була доставлена в ідеальному стані. Корм для собак Hills виявився поживним та збалансованим варіантом для мого вихованця, і я ціную якісні інгредієнти, які він пропонує. Конкурентоспроможні ціни на 101dalmatin.ua роблять його ще привабливішим. Я дуже рекомендую корм для собак Hills та 101dalmatin.ua за відмінну продукцію та сервіс. Це безпрограшний варіант як для власників свійських тварин, так і для їх улюблених компаньйонів!

platonsarov10Дата: Середа, 10.01.2024, 14:50 | Повідомлення # 8
Заглянувший
Надаю перевагу магазину, у який можна прийти та особисто обрати все, що потрібно моєму песику. В інтернеті зоотовари ще якось не доводилось замовляти.

lilalil1986Дата: Неділя, 03.03.2024, 11:19 | Повідомлення # 9
Почесний користувач
У мене був чудовий досвід замовлення у віт аптеці www.worldanimal.com.ua Для власника домашніх тварин вкрай важливо знайти надійну ветеринарну інтернет-аптеку, і цей сайт перевершив усі мої очікування. Їхній веб-сайт зручний для користувача та простий у навігації, що дозволяє легко знайти товари, необхідні мені для моїх вихованців. Асортимент доступних продуктів великий: від рецептурних ліків до харчових добавок та предметів першої необхідності для догляду за собою. Що дійсно відрізняє WorldAnimal.com, так це їхня прихильність до обслуговування клієнтів і догляду за домашніми тваринами. Команда неймовірно добре обізнана та чуйна, надаючи цінні рекомендації та допомогу протягом усього процесу замовлення. Крім того, процес замовлення пройшов гладко, і мої продукти були доставлені швидко, в надійній упаковці, що забезпечує їх збереження. Я наполегливо рекомендую WorldAnimal.com будь-якому власнику домашніх тварин, який шукає надійну ветеринарну інтернет-аптеку.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz