Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте, де замовити піцу в Києві
HzBoyДата: Вівторок, 26.09.2023, 19:10 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Шукаю смачну піцу в Києві і хотів би почути відгуки та поради. Може, хтось може порекомендувати деякі піцерії, де пропонують справжні італійські смаки? Дуже цікавлюся варіантами з натуральними інгредієнтами та хрустким тістом. Заздалегідь дякую за допомогу!

LevchenkoДата: Вівторок, 26.09.2023, 19:17 | Повідомлення # 2
Користувач
Привіт! З радістю поділюся своєю улюбленою піцерією - це Pizzeria Napule. Тут справжня італійська піца з натуральними продуктами та чудовим тістом. Рекомендую спробувати їхню піцу з пармезаном та руколою, це справжня вибомба!

pechkin-1978Дата: Вівторок, 26.09.2023, 19:23 | Повідомлення # 3
Спостерігач
Привіт! Я теж люблю смачну піцу. Рекомендую звернути увагу на піцерію Il Molino. У них чудова італійська кухня, та ще й піца там просто чудова. Саме там я вперше спробував піцу з тунцем, і тепер це мій фаворит!

alinagershikДата: Вівторок, 26.09.2023, 19:29 | Повідомлення # 4
Спостерігач
Цитата HzBoy ()
Привіт усім! Шукаю смачну піцу в Києві і хотів би почути відгуки та поради. Може, хтось може порекомендувати деякі піцерії, де пропонують справжні італійські смаки? Дуже цікавлюся варіантами з натуральними інгредієнтами та хрустким тістом. Заздалегідь дякую за допомогу!

Привіт! Я теж віддам свій голос за одну з піцерій у місті Києві. Останнім часом доволі часто замовляємо піци в офіс. Ми з колегами найбільше полюбляємо все ж таки смаки в Domino's Pizza. Це одна з найпопулярніших мереж піцерій https://dominos.ua/uk/kyiv/ в Києві, і зараз зовсім розумно обрати саме їх.
Вони мають широкий вибір начинок, а головне - завжди свіже тісто та смачний соус. Ціни у них завжди адекватні, а піца смачна. Сервіс по доставці також чудовий.

freep187Дата: Субота, 28.10.2023, 05:34 | Повідомлення # 5
Спостерігач
А я просто обожнюю піцерію Тітка Белла на Подолі, найкраща неаполітанська піца в Києві, дуже рекомендую відвідати або замовити з доставкою)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz