Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купівля пива в інтернеті
misterbicipsДата: Субота, 25.11.2023, 17:50 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім! Я хочу собі придбати якесь цікаве пиво, саме в інтернеті, бо в супермаркеті, нічого цікавого я не знайшов. Порадьте мені смачне пиво, та інтернет-магазин в якому його можна купити.

LevchenkoДата: Субота, 25.11.2023, 17:53 | Повідомлення # 2
Користувач
Так і є в супермаркеті особливо немає з чого обирати, тому я давно не купую його в подібних місцях. Можу тобі порадити дуже не поганий онлайн магазин, в якому я дуже часто замовляв різне пиво, по дуже хорошим цінам.

misterbicipsДата: Субота, 25.11.2023, 18:01 | Повідомлення # 3
Активіст
Раніше я якось не наважувався замовляти пиво в інтернеті, але цього разу наважився, але потрібна порада щодо магазину, щоб алкоголь був якісним. Поділись, будь ласка, інформацією яке саме пиво ти собі замовляєш? Та залиш посилання на магазин, де робиш дану покупку.

LevchenkoДата: Субота, 25.11.2023, 18:24 | Повідомлення # 4
Користувач
Я вже тривалий час люблю пиво Reeper B Exotisches IPA, світле, 5%, з/б, 0,5 л https://maudau.com.ua/category/pyvo/typ_pyva_2=ipa-2 яке як зазвичай купую в інтернет-магазині Maudau. У смаку пива помірна гіркота хмелю поєднується з нюансами цитрусових фруктів і солоду. Інтенсивний аромат наповнений тонами фруктів, солоду та хмелю.
Продається воно в зручній жестяній пляшці, та ціна з урахуванням знижки на даний момент 43 гривні. Дуже вигідно, та головне смачно. Та доставка хочу тобі сказати, дуже швидка.

rentdrive12Дата: Неділя, 26.11.2023, 15:16 | Повідомлення # 5
Заглянувший
Якраз за Маодао хотів написати, хороший сайт

andriychik55Дата: Понеділок, 27.11.2023, 03:48 | Повідомлення # 6
Заглянувший
Цікаво