Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яку вишиту сорочку купити для дівчинки?
olesiaДата: Четвер, 21.03.2024, 16:55 | Повідомлення # 1
Заглянувший
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім! Мені потрібно для моєї 10 річної донечки, купити красиву вишиту сорочку, але не знаю яку обрати та де купувати. Хочу, щоб ви порадили щось цікаве, та онлайн магазин, де її можна купити.

lydmula8888Дата: Четвер, 21.03.2024, 16:58 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Зараз часто просять в школі одягати вишиванку, тому я для своєї донечки придбала їх дві. Якщо хочеш, можу поділитися інформацією, де сорочки купувала, а ти вже обирай на свій смак.

olesiaДата: Четвер, 21.03.2024, 17:00 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Те що ти порадиш магазин це круто, але ще хочу отримати від тебе пораду щодо вибору самої сорочки. А щоб мені було зручно ознайомлюватися з асортиментом, залиши посилання на магазин.

lydmula8888Дата: Четвер, 21.03.2024, 17:06 | Повідомлення # 4
Заглянувший
Якщо хочеш моєї думки, зверни увагу на білу блузку для дівчинки Гуцулочка https://kram.kr.ua/divchata/ яку можна вигідно купити в інтернет-магазині Крамниця вишитого одягу. Ця блузка виготовлена з високоякісних матеріалів, що забезпечують комфорт і довговічність.

Вона ідеально підійде для будь-якого випадку - будь то святкова подія, прогулянка з друзями чи повсякденний використання. Сорочка універсальна, тому що її можна одягати як на свято, так і в буденні дні. 

Прикріплення: 0488460.png (150.2 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz