Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дом престарелых
alexsenelnikovДата: Четвер, 02.05.2024, 00:45 | Повідомлення # 1
Експерт
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
После тщательных раздумий мы выбрали дом престарелых seniorcare для ухода за нашим дедом. Здесь он не только получает необходимую медицинскую помощь, но и наслаждается атмосферой домашнего уюта и заботы. Просторные номера, вкусное питание и индивидуальный подход к каждому жителю делают это место особенным и комфортным.

dianastolar946Дата: П`ятниця, 24.05.2024, 15:51 | Повідомлення # 2
Заглянувший
Вам стоит обратить свое внимание на Пансионат Николаев https://osen-gizni.com.ua/ru....olayevi «Осень жизни» , там вам точно должно все понравится. Я лично очень довольна , что нашла это место и сейчас там живет мой дедушка. Условия там хорошие, есть возможность восстановиться после операции. Нашел новых друзей , и комфортно там себя чувствует. И мне тоже так спокойнее, что он в надежных руках и в безопасности .

megankliryДата: Понеділок, 24.06.2024, 10:43 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Тут все залежить від того , яка саме допомога вам потрібна. Якщо наприклад, хтось і ваших близьких переніс інсульт, то краще одразу звернутись в приватний центр відновлення після інсульту Наша Турбота. Це дійсно гарне безпечне місце для кожного, там персонал має досвід роботи та обов'язково проконтролює стан кожного пацієнта. На них можна покластись. Умови там досить комфортні, буде зручно проходити відновлення.

BusichkaДата: Вівторок, 20.05.2025, 09:14 | Повідомлення # 4
Користувач
Якщо шукаєте гідне місце для літньої людини — рекомендую https://hospice-life.com.ua/ . Ми довго обирали, але саме тут знайшли те, що треба: турботу, комфорт, безпеку. Працівники уважні, атмосфера — домашня. Тітка задоволена, а я — спокійна. Дуже вдячна за такий високий рівень сервісу!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025
Конструктор сайтів - uCoz