Медвин мій єдиний
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мне нужно сделать перевод аттестата.
demko12Дата: Неділя, 01.08.2021, 14:57 | Повідомлення # 1
Користувач
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мне нужно сделать перевод аттестата. Подскажите, где в Киеве переводят документы?

dyrick1994Дата: Неділя, 01.08.2021, 19:39 | Повідомлення # 2
Користувач
Я делал перевод аттестата, чтобы поступить в учебное заведение в другой стране. Профессионально такими переводами занимаются вот в этом переводческом центре https://expertperevod.com/ . Всё сделали как положено и точно в срок.

aventaДата: П`ятниця, 15.12.2023, 12:10 | Повідомлення # 3
Заглянувший
Качественный перевод аттестата - важный этап подготовки документов для вступления в иностранный вуз. Рекомендую обращаться только в профессиональное бюро переводов, так как ошибки в переводе могут привести к отказу в приеме документов. Например, бюро АвентА - https://aventa.com.ua/perevod/attestat.html. Надежная компания с большим опытом перевода образовательных докеументов.

Перекладацьке бюро

annanasebanДата: Понеділок, 11.11.2024, 01:41 | Повідомлення # 4
Користувач
Мне тоже нужно сделать перевод документов с апостилем.

anzelikafeseckoДата: Понеділок, 11.11.2024, 19:40 | Повідомлення # 5
Спостерігач
Дуже задоволений послугами бюро перекладів у Львові abc-lviv.com.ua Мені було необхідно зробити апостиль від Міністерства освіти і науки України на атестат для роботи за кордоном. Вибрав це бюро за рекомендацією знайомих, і не пожалкував. Процес пройшов гладко і без зайвих турбот – співробітники бюро взяли на себе всі організаційні питання. Особливо сподобалося, що мене інформували про кожен етап роботи, а документи були підготовлені чітко в обумовлені терміни. Якість обслуговування на високому рівні, і сервіс справді заслуговує на довіру. Велике дякую за вашу роботу, буду рекомендувати всім знайомим!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz