artkowi27 | Дата: Четвер, 04.07.2024, 09:26 | Повідомлення # 1 |
Заглянувший
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Приобрел крафт пакеты для стерилизации на Primapak https://primapak.com.ua/catalog....izatsii. Качество отличное: пакеты прочные и безопасные. Использую в медицинских целях. Надежное решение для стерильной упаковки. Очень доволен покупкой!
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: П`ятниця, 11.04.2025, 20:27 | Повідомлення # 2 |
Користувач
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Останнім часом ставлюся до брендування максимально серйозно, адже це не просто красива обгортка, а важливий елемент впізнаваності. Особливо, якщо мова йде про пакування — саме воно найчастіше стає першим, що бачить клієнт. У моєму випадку це поліетиленові пакети, які я вирішив не просто закупити, а персоналізувати під свою справу. Ретельно вивчивши ринок, зупинився на компанії Svitpak і не прогадав. На їхньому сайті не лише широкий вибір пакетів, а й можливість замовити друк на пакетах поліетиленових будь-якої складності. Вони працюють з флексодруком, що дозволяє відтворювати логотипи, слогани, графіку чітко й насичено навіть на тонких матеріалах. Я замовив середні пакети з логотипом, контактами й фірмовими кольорами — виглядає все дуже презентабельно. Матеріал щільний, ручки зручні, фарба не стирається навіть після багаторазового використання, а це означає, що мій бренд буквально “ходить по місту” і привертає увагу. Раджу усім, хто шукає надійне рішення для пакування й хоче зробити бренд більш впізнаваним. До речі, менеджери оперативно відповідають і допомагають підібрати оптимальне рішення під конкретні завдання. Друк на пакетах — це не просто прикраса, це інвестиція в імідж. І вона себе повністю виправдовує.
|
|
| |