Косметика
|
|
misterbicips | Дата: Неділя, 18.08.2024, 18:36 | Повідомлення # 1 |
Активіст
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Порадьте, будь ласка, італійську косметику для догляду за сухою шкірою обличчя. Мені важливо, щоб засоби не тільки добре зволожували, а й захищали шкіру від негативних факторів навколишнього середовища. Чи є перевірені магазини в Україні, де можна замовити такі продукти?
|
|
| |
la2217596 | Дата: Середа, 21.08.2024, 15:57 | Повідомлення # 2 |
Користувач
| Моя шкіра завжди була чутливою, і я довго шукала косметику, яка підійде для щоденного догляду. Одного разу косметолог порадила звернути увагу на каталог косметики https://alissabeaute.com.ua/ Alissa Beaute. Я вирішила спробувати і залишилася надзвичайно задоволеною! Засоби мають натуральний склад, приємний аромат і відчутно зволожують шкіру. Що важливо, косметика не викликає подразнень та почервонінь, навіть на чутливих ділянках. Після кількох тижнів використання шкіра стала більш пружною та сяючою. Раджу Alissa Beaute всім, хто цінує якість і комфорт у догляді за собою.
|
|
| |
pomarina164 | Дата: Четвер, 22.08.2024, 12:31 | Повідомлення # 3 |
Заглянувший
| хороший выбор
|
|
| |
hadrianeseagravesdt | Дата: П`ятниця, 23.08.2024, 11:31 | Повідомлення # 4 |
Заглянувший
| Так, я там замовляла, добрий вибір
|
|
| |
nasimonova | Дата: Понеділок, 23.09.2024, 19:19 | Повідомлення # 5 |
Заглянувший
| Якщо шукаєш хороші засоби для догляду за сухою шкірою, рекомендую заглянути на сайт http://garna.shop/dohliad-dlia-oblychchia Там можна знайти багато зволожуючих кремів, сироваток і масок, які допомагають підтримувати шкіру м'якою та еластичною. Особливо мені подобаються засоби з гіалуроновою кислотою і натуральними оліями, вони чудово зволожують і заспокоюють суху шкіру. Я вже неодноразово замовляла там продукти і завжди залишалася задоволена результатом.
|
|
| |
mashunya_2019 | Дата: Понеділок, 04.11.2024, 14:45 | Повідомлення # 6 |
Заглянувший
| Вся косметика - уходовая или же декоративная должна быть подобрана качесвтенно к типу кожу лица и тела, только тогда она будет приносить пользу и красивый результат.
|
|
| |
ulijaykolova96 | Дата: Понеділок, 04.11.2024, 16:49 | Повідомлення # 7 |
Заглянувший
| Конечно же декоративная, как и уходовая косметика должна быть тщательно подобранная иначе могут возникнуть проблемы с кожей - аллергия, раздражения и т.д. Я всегда покупаю только качественные продукты проверенные, что качается декоративной косметики мне нравится бренд Vipera. Тени, туш, карандаш, помада для губ всё это покупаю в Киеве с доставкой по Украине из магазина Avrora - Style https://avrora-style.com.ua/dekorat....lya-gub Советую и вам рассмотреть косметику этого бренда, думаю, что без проблем найдете что-то для себя. Что касается цены, то все доступно и приятно что магазин делает часто скидки.
|
|
| |
borislevitskiy52 | Дата: П`ятниця, 15.11.2024, 22:42 | Повідомлення # 8 |
Спостерігач
| Шукаю щось універсальне для догляду за губами — бальзам, що і захищає, і підліковує, якщо є тріщинки. Хто знає, де можна таке купити?
|
|
| |
wwwandeg | Дата: П`ятниця, 15.11.2024, 22:43 | Повідомлення # 9 |
Заглянувший
| Коли починається холод - то для мене просто жах. Губи тріскаються і це неможливо терпіти. Спробуй подивитися в Bogika догляд за губами. У них є засоби з лікувальним ефектом, наприклад, з алое чи календулою. Я купувала їхній бальзам з прополісом, за кілька днів тріщинки зникли. Дуже раджу!
|
|
| |